Pikó András polgármester lenne Józsefvárosban

2019. június 14. 08:58

Kampányfilmet is készített.

2019. június 14. 08:58

Pikó András műsorvezető felmond a Klubrádiónál és versenybe fog szállni Józsefváros polgármesteri címéért – írja a media1.hu. A portálnak elmondta, azért is mondott fel, hogy politikai szerepvállalása miatt ne érhesse támadás a rádiót. A Reggeli Gyors műsorban ma lesz utoljára hallható a műsorvezető, de már csak telefonon.

Pikó azt mondja, már eddig is sokat tett azért, hogy Józsefváros jobb hely legyen. Polgármesteri tervei közt szerepel többek közt, hogy a madridi önkormányzat mintájára alakítja Józsefvárost, javítana a nyilvánosságon, felbontaná a Lokállal kötött támogatási szerződést, kinyittatná a bezárt közvécéket.

Kampányfilmet is készített, amit az előttünk álló időszakban minél több józsefvárosi lakoshoz el szeretne juttatni. Alább Ön is megtekintheti.

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bela barva
2019. június 15. 15:48
10 a minusz 12.-en Remélem ennyi szavazatot is kap.
Tatulus
2019. június 15. 14:22
Józsefvárosi és megbízható ismerőseim szerint Pikónak semmi esélye! Sára Botond népszerű és a Fidesz erős!
NTLLK
2019. június 14. 21:44
Végre egy politikailag nem elkötelezett, független jelölt!!! Aki annyit ért a városvezetéshez, mint Kolga
nyugalom
2019. június 14. 13:26
Lassan ott tart az ellenzék, hogy már az első sarkon álló hontalant is felkérik! Ez kérem nem játék!!! Lásd Hódmezővásárhely, Zugló! Az aljas, gátlástalan törtetők tönkre tesznek mindent, mert semmihez nem értenek, csak a szájuk nagy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!