Olyan vezetőket szeretnénk, akik harcolnak az igazukért

2019. június 20. 15:29

Mínusz 5 fokban a könnygázas tömegoszlatás után Gábor percekre elveszítette a látását.

2019. június 20. 15:29
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András

„Két rövid történetet szeretnék megosztani Veletek Kerpel-Fronius Gáborról. 

Az első Németországban történt a NOlimpia után. Egy potsdami konferenciára kaptam meghívást, hogy az elnyomó rezsimekkel szembeni aktivizmusról és a Momentum eszközeiről beszéljek. Az előadótársaim között volt egy bizonyos Kerpel-Fronius Gábor is, aki pedig azt a felkérést kapta,hogy mutassa be az Orbán-rendszer mibenlétét. Gábor német nyelven, strukturáltan, ugyanakkor konkrét példákkal alátámasztva mutatta be a félelem és elnyomás rendszerét a német és a kivándorolt magyar hallgatóságnak. Gábor a »mi van?«-ról, én pedig a »hogyan«-ról beszéltem. A konferencia után pizzázni mentünk az érdeklődökkel, itt ismertem meg Gábor öccsét, Ádámot, aki nem sokkal később megalapította a berlini Momentumot. Ami Gábort illeti, ő pedig jött velem vissza Budapestre, hogy csatlakozzon a budapesti Momentumhoz. 

A második történet 2018. decemberében, a rabszolgatörvény-ellenes tüntetéseken történt. Mi momentumosok, így Gábor is, minden egyes alkalommal ott voltunk a tömeg élén, hol háttérbe vonulva, hol pedig vezetve azt. A propagandaszékház előtt történt az az eset, amikor a legfeszültebb tüntetési hangulatban, vasárnap késő este, mínusz 5 fokban a könnygázas tömegoszlatás után Gábor percekre elveszítette a látását. Úgy találtam rá, hogy momentumosok öntöttek vizet a szemébe. Majd mintha mi sem történt volna, ment vissza az első sorba tüntetni a hazugsággyárral szemben.”

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2019. június 23. 18:42
"..Olyan vezetőket szeretnénk, akik harcolnak az igazukért--" MI IS! Csak ne te legyél az a vezető BAZZDMEG fegyőr, és ne a gyenyószar momentumos buzipicsák. De egyébként "rendicsek"....
kikerics
2019. június 21. 21:32
- 5 fokban nem kellett volna füstbombákat dobigálni!!!!
szabadhajdu
2019. június 21. 21:11
- 80°C Az oroszok nem veszik le a kesztyűjüket még a vodka pohárba töltésekor sem.
Sulammit
2019. június 21. 21:03
Tényleg nagyon hideg volt. Ott bohóckodtatok elől és fenyegettétek a rendőröket. Örülj te kis éretlen, hogy ennyivel megúsztátok. Ha barátod Gyurcsány rendőrségével találtad volna szemben magad a szemeteket is kilőtték volna. Vagy agyba főbe vertek volna benneteket. Igen, a hős Gábor kimosta a szemét és ...gyaláztátok tovább a rendőröket, akik annyi idősek, mint ti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!