Balczó az EP után az Országgyűlésben folytatja

2019. június 21. 20:16

Rajta kívül zöld kérdésekkel foglalkozó politikussal is erősít az ellenzéki párt frakciója.

2019. június 21. 20:16

Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor lesz a Jobbik két új országgyűlési képviselője a párt országos elnökségének pénteki döntése értelmében.

Az ellenzéki párt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az elnökség döntéséről beszámolva azt írta: az európai parlamenti képviselővé választott Gyöngyösi Márton és a képviselői mandátumáról lemondó Kepli Lajos helyét Balczó Zoltán és Nunkovics Tibor veszi át.

Balczó Zoltán, az Országgyűlés korábbi alelnöke és a Jobbik korábbi EP-képviselője energetikai és uniós ügyekkel foglalkozik majd. A dorogi, közgazdász végzettségű Nunkovics Tibor fő területe a környezetvédelem és a magyar munkavállalók érdekképviselete lesz.

A két képviselő, a Jobbik többi képviselőjéhez hasonlóan, elkötelezett a mellett, hogy „a kiépülő korrupt fideszes diktatúra helyett, egy szabad, élhető és biztonságos Magyarországot teremtsenek” – áll a közleményben.

(MTI)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2019. június 25. 12:09
Balczó az EP után az Országgyűlésben folytatja" ne még egy sekélymagyar...
mucsay
2019. június 22. 10:51
ő az egyetlen, aki elszomorít a jobbikos történetben. a többinél csak megkönnyebbülést érzek hogy idejében lelepleződtek és megszabadultunk tőlük.
Selamat
2019. június 22. 10:23
Tudja valaki, hogy a hírnevéért valóban nagyon megdolgozó Balczó mit szól a testvére ámokfutásához? Valóban érdekelne, hogy a valóságban mit jelent egy családon belüli életben két ilyen, elvileg egymástól nagyon különbözően viselkedő testvér együttese. Az elvileg szót azért használom, mert semmit nem tudok arról, hogy mi B. András véleménye a testvére viselkedéséről, és a magyarok ellenében tett lépéseiről. No meg arról, hogy szégyentelenül összeállt a legnagyobb kommunistákkal, a gyurcsány házaspárral.
557081
2019. június 22. 09:16
Az élet megy tovább.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!