Alföldi Róbert és Láng József is díszpolgár lett

2019. június 01. 09:21

2019. június 01. 09:21

2019. május 31-én, a Radnóti Miklós Művelődési Központban adta át a XIII. kerület az idei díjakat.

A díjazottak Alföldi Róbert Jászai Mari-díjas rendező, színművész, Láng József, Jászai Mari-díjas színművész és dr. Schőner Alfréd, a Hegedűs Gyula utcai zsinagóga főrabbija voltak.

Schőner és Láng személyesen vették át kitüntetéseiket

Schőner és Láng személyesen vették át kitüntetéseiket. Alföldi Róbert — aki mindig is büszkén vallja magát Újlipótváros lakójának — jelenleg Ecuadorban dolgozik, így videóüzenetben fejezte ki háláját a döntésért. Az díszoklevelet távollétében testvére vette át.

Alföldi Facebook-bejegyzésben is megköszönte a kitüntetést:

Képek: Alföldi Róbert facebook, neokohn

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amarna
2019. június 03. 14:27
mocskos hazaáruló buzi zabigyerek !!!!!!!!
korona
2019. június 02. 21:26
Nem kell ezt olyan komolyan venni. Sztálin is díszpolgára Budapestnek. Máig sem vonták vissza. Akik ennek örülnek, hogy ezt a "rangot" megkapták, hát örüljenek neki. Ne rontsuk el az illetők örömét.
Bokros Birka
2019. június 02. 16:27
A dísz bráner Roberta! Köcsögöké a jövő! :D
tevevanegypupu
2019. június 02. 15:39
A főrabbi rendben, nyilván nem csak főrabbiságáért kapta - ,Láng József is..nagyon jó szinkronhag és színész is volt..Alföldin azért még kicsit gondolkodni kelllett volna..Ő nem nagyon érdemli meg a diszpolgár címet, sok megnyilvánulása épp az ellenkezőt tételezi..inkább a diszmadár passzolna hozzá jobban, minden vonatkozásban..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!