Vajon hova mennek a Magyar Honvédség harci járművei?

2019. május 14. 14:41

Hódmezővásárhelyből nem gyakorlatra mennek.

2019. május 14. 14:41

Budaörsön lesz május 18-19-én a Honvédelem Napja, ezért a hódmezővásárhelyi laktanyából az MH. 5. Bocskai István Lövészdandár harcjárművei a szakadó esőben már kedden útnak indultak – a honvedelem.hu fotósorozata szerint nem kevés jármű hagyta el kelet felé a laktanyát: összesen hét gumikerekes harcjármű indult útnak.

Ismeretes, a Honvédelem Napján légi és szárazföldi bemutatók lesznek, és még egy német gyártmányú Leopard-2-es harckocsit is kipróbálhatnak az érdeklődők. A részletes programról itt lehet többet olvasni.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 14. 21:31
"a honvedelem.hu fotósorozata szerint nem kevés jármű hagyta el kelet felé a laktanyát: összesen hét" :-)))) Gondolom nem viccnek szánta a névtelen újságíró, pedig annak igen jól sikerült. Régen egyetlen laktanyának is több harcjárműve volt, mint manapság a teljes magyar honvédségnek. Ha vonultak a tanko órákon át az egy kilométerről is jól hallatszott. Ezek a képen látható járművek is abból az időből maradtak meg hírmondónak. Mert az új rendszerhez nem dukált új haderő, még mindig az 1960-as évek technikáját használja honvédség vagy még régebbit, mert újat azóta sem kaptak.
Biivisz
2019. május 14. 17:57
"Vajon hova mennek a Magyar Honvédség harci járművei?" Trump visszautasította Orbán ultimátumát.
IV. Fawkes
2019. május 14. 17:25
Hét? Nem kevés? :-)))) Hallgattad volna egy évben négyszer Szentmihályon a rákospalotai szovjet műszaki bázis teherautóit, amint 23 órától hajnal kettőig végeláthatatlan sorban brummogtak végig a Szlovák úton. Ja, meg a Felszabadulás útján, ahogy akkor hívták a Szentmihályi utat. Na volt nem kevés..
USsange
2019. május 14. 15:34
"és még egy német gyártmányú Leopard-2-es harckocsit is kipróbálhatnak az érdeklődők" Mennyibe kerül egy lövés? :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!