Úttorlaszt ígérnek Toroczkaiéknak

2019. május 10. 20:37

Egy eddig ismeretlen párt az ígéri, hogy megakadályozza a Mi Hazánk május 21-i felvonulását Törökszentmiklóson.

2019. május 10. 20:37

Egy időközben rendőrségi őrizetbe vett agresszív férfi miatt a párt úgy döntött, hogy – törvényes keretek között – vonulásos demonstrációt fog tartani Törökszentmiklóson.

Mint azt Facebook-posztjában írta a Jobbikból kiszakadt politikai formáció vezetője, egy általa nem ismert „cigány párt, csoportosulás vezetője fenyegetett meg engem (...) sőt mindannyiunkat” egy facebookos videóban azzal, hogy „útblokáddal fogják megakadályozni a törökszentmiklósi, törvényesen bejelentett felvonulásunkat”. A videón a Kiss Norbertként bemutatkozó férfi elmondja, szerinte „pénzes kutyák fognak a Toroczkai háta mögött állni”. Ez Toroczkai súlyos tévedés, szerinte „tisztességes, bátor magyarok fognak ott állni, akik rendet akarnak”.  Úgy folytatja: „Testvérszervezetünk vezetőjével, Zsolt (itt minden bizonnyal a Betyárseregre és annak vezetőjére, Tyirityán Zsoltra utal – a szerk.) barátommal szervezzük a demonstrációnkat, Zsolttal, akivel két évtizedes baráti, bajtársi kötelék köt össze minket.”

Végül a következő szavakkal fejezi be Facebook-posztját: „engem a legkevésbé sem érdekel, ha az utunkba akar állni. Mi május 21-én ott leszünk, senki, semmivel sem tud minket eltántorítani, és erre buzdítunk minden magyart széles e világon. Sőt, nem csak azon a napon, hanem ettől kezdve ott is maradunk Törökszentmiklóson, ameddig nem lesz rend, ameddig nem élhetnek ott biztonságban az emberek, s ha kell, ha hívnak, majd megyünk más városba is. A mi népünk Hunyadi János és Mátyás, Szilágyi Mihály, Dobó István, Rákóczi Ferenc, az 56-osok népe. Ezt sokan elfelejtik mostanában, de majd mi teszünk róla, hogy megtudják.”

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rasdi
2019. május 11. 20:45
Amint a témával kapcsolatos első cikknél írtam, szerintem teljes felesleges, és indokolatlan volt a vonulás bejelentése. Egyetlen cigány férfi követett el bűncselekményeket. A rendőrség elfogta, a vonatkozó bírósági eljárás megkezdődött. Nem lett volna szabad "cigány ügyet" csinálni belőle. Csak egy csoportosan, elkövetett cselekmények miatti ügyben lett volna esetleg indokolt. Csak követ dobtak a vízbe, és az elkezd hullámokat vetni. Nagyon kell nekik, hogy bele kerüljenek a hírekbe, de ez visszaüthet.
Jottányi
2019. május 11. 19:55
Kutyázik a kutyafülû a videón..
Mr.Falafel
2019. május 11. 18:23
Én már óvatos vagyok az ilyen, jobbikból kiszakadt radikális hazafiakkal, de ezért ismerjük már el, helyes, amit tesznek és ahogyan teszik. A vidék igenis szenved cigányhordák garázdálkodásától és tőlük a Fidesz-kormány sem védi meg az embereket. Hagyjuk, hogy az akcióikkal felhívják a figyelmet a problémára.
Rugo
2019. május 11. 13:28
Először talán a cigány társaid között tegyél rendet, te magyar paraszt által kitartott díszcigány!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!