Focidrukkerek tüntettek a felelős állattartásért

2019. április 21. 16:23

A zoofília ellen demonstráltak.

2019. április 21. 16:23

Az állatbarát focidrukkereket tömörítő Szurkolók az állatkínzás ellen szervezésében több állatvédő szervezet is képviseltette magát tegnap a zooflíia és állatkínzás elleni békés tüntetésen Budapesten – számolt be a Mérce a demonstrációról.

Azért is tüntettek, hogy létrejöjjön egy úgynevezett állatvédelmi rendőrség, mely hatósági jogkörrel rendelkezne. Európában Bulgáriában és Hollandiában is létrehoztak már önálló hatóságot az állatok védelmére.

Az állatvédelmi törvényt és annak betartatását régóta bírálják a magyar állatvédő szervezetek – többnyire azért, mert akár 3 év börtönbüntetés is kiszabható lenne az állatkínzókkal szemben, a letöltendő börtönbüntetések száma azonban elenyésző.

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tapeino
2019. április 22. 20:22
A foci drukkereknek inkább a labdarúgásért kellene tüntetniük...
repulok
2019. április 22. 09:16
Tüntetés után bemmennek a mekibe és befalnak egy hamburgert a szomorúszemű boci húsából...
néhai Ch.Pilot
2019. április 21. 23:49
Szurkolók az állatkínzás ellen? Tessék mondani van WC-pucolók az állatkínzás ellen nevű szervezet is? Vagy Pedofilek az állatkínzás ellen? Miért kell "szakmák" szerint kategorizálni az állatvédelmet? Bár én hátsó szándékot feltételezek a Szrukolók az állatkínzás ellen nevű szervezetről. El akarják érni, hogy a rendőrkutyák használata állatkínzásnak minősüljön, és ez által ne lehessenek kutyás rendőrök a meccseken, hogy ők nyugodtabban randalírozhassanak. Amúgy meg öngól, ha Budapesten tüntetnek állatkínzás ügyben. Városban, főleg nagyvárosban állatot tartani már maga állatkínzás!
zakar zoltán béla
2019. április 21. 20:40
Tisztelj minden élőt, s nemében nemesst! S ne kínozz állatot! Überráltakat se!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!