Varju: Különös formájú űrhajók ereszkedtek Magyarországra

2019. március 25. 08:48

A DK-s képviselőnek nehéz napja volt.

2019. március 25. 08:48

Varju László országgyűlési képviselő Facebook-oldalán reklámozza Rupert Wyatt új, Elrabolt világ című filmjét. Kissé áthallásos módon.

„Egy évtized telt el azóta hogy az égből különös formájú űrhajók ereszkedtek a Földre ( Magyarországra) , és a bennük érkező lények leigázták a bolygót ( az országot). De nem baj. Chicago ( Budapest ) nyugodtabb, békésebb hely lett azóta. A bűnözés megszűnt, a munkanélküliség a nullához közelít, az emberi világot biztos kézzel kormányozzák azok, akikkel az átlagpolgár nem is találkozik. Vagy mindez hazugság? Vannak, akik szerint egyáltalán nem ilyen rózsás a helyzet, és meghirdetik a végső, mindent eldöntő szabadságharcot. Kevesen vannak, rosszul felszereltek, és csupán sejtik, hogy ki ellen harcolnak – ám mindenre elszántak. De sok ember van, akik nem ért egyet velük: aki akár harcolni is hajlandó a világ új ( várbéli ) uraiért. Együttműködők és terroristák; kollaboránsok és forradalmárok között folyik a harc – a messziről(?) jött lények ( a stadionban ) csak akkor lépnek közbe, ha már nincs más megoldás.
Amíg harcolsz addig van remény!”

(fotó: PestiSrácok, Facebook)

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lópitzi
2019. május 13. 12:12
Varnyú jebenty piczku mater, it means - kibxszott anyád picsxja. elnézést, de ez a barom kihozott a sodromból.
Peter8811
2019. március 25. 19:09
Jól van Varnyú efftárss csak nyugodjon meg, mindjárt jön a nővérke és hozza szurit!
Crüwel
2019. március 25. 18:30
A varjú egy kifejezetten okos madár, ez a Varju viszont csak egy ócska kis buta palimadár..
alex.leopardi
2019. március 25. 17:58
ez jó,kösz
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!