Új ügyvezető elnök az Erdélyi Magyar Néppárt élén

2019. március 24. 14:38

Toró T. Tibort kéri fel az ügyvezető elnöki feladatok ellátására az EMNP új elnöke.

2019. március 24. 14:38

Toró T. Tibort, az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) alapító elnökét kéri fel az ügyvezető elnöki feladatok ellátására Csomortányi István, a párt szombaton megválasztott új elnöke. Csomortányi az MTI-nek elmondta: Toró T. Tibor – aki az elmúlt ciklusban is a párt ügyvezető elnöke volt – olyan politikus, akire mindig számítani lehetett, ezért nem tartja szükségesnek a változtatást ezen a poszton. 

A 84-83-as szavazataránnyal megválasztott pártelnök kijelentette: nem érzékel megosztottságot a pártban a célok tekintetében. „A megújulás kapcsán volt véleménykülönbség, de a célokat tekintve teljes az egyetértés a különböző területi szervezetek és vezetőik között, és ez fontos alap ahhoz, hogy gond nélkül folytassuk a munkát” – nyilatkozta.

(MTI)

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2019. március 24. 19:55
Legalább el Toró, mégse elQuró...
balbako_
2019. március 24. 17:15
Sok sikert kívánok neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!