Szalma Botond: Nem fenyegettek meg

2019. március 27. 19:58

A volt KDNP-s az ellenzék közös jelöltje lett volna Újpesten, de visszalépett.

2019. március 27. 19:58

Mint arról lapunk is beszámolt, visszalépett Újpesten Szalma Botond, az ellenzék közös polgármester-jelöltje. A volt KDNP-s családi okokra hivatkozva hozta meg a döntést.

Szalma az ATV-nek elmondta: nem fenyegették meg őt és a családját, hogy visszalépjen. „Nem is félek, most se félek, de ezt a lépést meg kellett, hogy tegyem, higgye el nekem!” – mondta. Azt is elmondta, elképzelhető, hogy később visszatér másfajta szerepben.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2019. március 28. 11:35
A családod biztonsága az első? Helyes ( lehet, hogy J-vel kell írni). De rühellem az ilyen sejtelmes dumát. Ha megfenyegettek, akkor azt mondd, ha meg nem, akkor minek köcsögösködsz. Csak jelzem, hogy autóba se ülj a családdal, mert több karambol van, mint politikusnak adott pofon. (Sajnos.)
annamanna
2019. március 28. 00:49
Jaiao, eladio
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!