Roma pártvezető üzent Toroczkainak

2019. március 06. 07:51

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke egy fenyegető üzenetet is kapott.

2019. március 06. 07:51

Két üzenetet kapott Ásotthalom polgármestere a Facebookon keresztül, erről így számol be bejegyzésében: „Kamarás István, a Magyarországból 4 megyét kiszakítani akaró Opre Roma Párt elnöke az alábbi videóüzenetet küldte nekem. Mielőtt mosolyogva legyintenénk egyet, megjegyzem, hogy ugyanezen a napon egy privát üzenetet is kaptam egy »Horváth Sándor« nevű (vagy álnevű) felhasználótól (változtatás nélkül közlöm), íme: »Csak egy jó tanács a Romáktól vagy vissza veszel magadból és nem szítod a tüzet vagy nagyon nagy bajok lesznek ! Ne akarj Polgárháborút mert nem lesz jó vége ezt vésd be az agyadba! Ha azt gondolod nem készül a roma társadalom ellenetek tévedsz! Nem kis falusi eldugott zugokban élő Romák üzenik ne keresd a bajt!«”

Bejegyzésében ezután arról írt, hogy „amikor 2016-ban betiltottam a mecsetépítést és burkaviselést Ásotthalmon, s ezt a hírt világgá kürtölte a nemzetközi média, számos muszlim mellett még az Iszlám Államtól is kaptam fenyegető üzeneteket. Mindezek után nyilván ezek a mostani fenyegetések is hatástalanok”. Hozzátette: szerinte ezek az üzenetek „felhívják a figyelmet arra a súlyosan elhibázott politikára, amit az eddigi kormányok műveltek”.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mcfarlane
2019. március 07. 10:00
Ugassanak csak...
Szívemből magyar
2019. március 06. 16:15
Legyen autonómia, de azért a magyar orvosokhoz mennek, ha valami bajuk van..
Nannyó
2019. március 06. 10:29
A Főnök nemrég emlegette, hogy valami cigány programon dolgoznak már megint...
Türelem
2019. március 06. 10:21
Amennyiben a statisztikákat tekintjük, úgy Kamarás nem alaptalanul fogalmaz a cigányság jövőjére nézve. Ez egy ketyegő bomba, amit országos szinten lehet érzékelni. magam sérelmeztem, hogy a Fidesz nem nevezte ki Forgács Istvánt cigányügyi miniszterré, vagy államtitkárrá. A kérdés már régóta megérdemelte volna ezt. Forgács egy intelligens, felkészült cigány származású szakember. A kormány ezt a problémát a szőnyeg alá söpörte. Szép hangzatos program született, Járóka Lívia ezt jól el tudja adni, de a cigánysoron a helyzet változatlan.... Elgondolkodott valaki azon, hogy miért a kérdéses régiókban kelt életre a Jobbik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!