Populizmusról szóló könyvvel lepte meg Orbánt Lázár János

2019. március 19. 19:56

A déli vasútfejlesztésről is tárgyaltak.

2019. március 19. 19:56

Orbán Viktorhoz ugrott be egy reggeli kávéra Lázár János volt kancelláriaminiszter, hogy a déli vasútfejlesztésről tárgyaljon a kormányfővel. A megépítendő vasútvonal Debrecen, Nagyvárad, Nagyszalonta, Békéscsaba, Hódmezővásárhely, Szeged, Szabadka, Baja, Pécs városokat érintené.

A Lázár Facebook-oldalán közzétett videón az is látható, ahogy Orbán Steve Hilton Positive populism című munkáját lapozgatja, a könyvvel feltehetően Lázár lepte meg a miniszterelnököt. A magyar származású Hilton David Cameron stratégiai tanácsadója volt, könyvében arról ír, hogy a populizmus pozitív erő is lehet.

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2019. március 20. 15:37
Méltó utódja lenne egyszer Orbán Viktornak.
Rony Tronco
2019. március 20. 04:41
Ez a Vasutvonal és még néhány falu lett a trianoni hazár. Gazdasági középső kör.
Rony Tronco
2019. március 20. 04:37
Két okos ember ha gondolkodik. vagy Két dudás egy csátdában.
pemete jakab
2019. március 19. 22:10
"Populizmusról szóló könyvvel lepte meg Orbánt Lázár János" Orbán először az általa mondott igazságokból akart egy könyvet készíteni Lázár számára, de szóltak neki, hogy nem lenne mit a lapokra nyomtatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!