Jobbikosok akcióztak Karácsony Gergely beszéde alatt

2019. március 27. 09:51

Szintet lépett az ellenzéki együttműködés a fővárosban.

2019. március 27. 09:51

Ülést tart a Fővárosi Közgyűlés, mikrofon elé állt Zugló polgármestere mellett Horváth Csaba MSZP-s és Gy. Németh Erzsébet DK-s politikus is. Ennek nyitányaként a Párbeszéd politikusa, ellenzéki főpolgármester-jelöltségért induló politikus sajtótájékoztatója alatt jobbikosok plakátokat tartottak fel (az élő közvetítésen nem látszódott, hogy milyen felirattal). Az akció azonban némileg váratlanul érhette Karácsonyt, ő ugyanis azzal kezdte beszédét, hogy „sok szeretettel üdvözlöm Önöket. És jobbikos barátaimat, akikkel közösen küzdünk a parkolási rendszer megváltoztatásáért.” Később, szintén rájuk utalva, arról beszélt: „akik most táblákat mutogatnak, azokat szövetségesként kezelem abban a harcban, amit a parkolási rendszer megváltoztatása érdekében közösen vívunk.”

Kép: MTI/Illyés Tibor

A parkolási rendszerrel kapcsolatban még elmondta: amellett, hogy Orbán Viktor és Varga Mihály is küzd a parkolási rendszer reformjáért, fontos, „hogy most mindet kiborítsanak az asztalra”, ami rossz a fővárosi rendszerben. A megoldást abban látná, ha minden kerület ugyanúgy megmutatná a NAV-nak a parkolási bevételeket, ahogy azt Zugló teszi. Arra is kitért, hogy a régi alkuk helyett egy transzparens rendszernek kell lennie a parkolást illetően.

Horváth Csaba szerint a budapesti főpolgármester utolsó padlássöprést tart, ezért akarja a Bálnát értékesíteni. Úgy fogalmazott: most éppen a magyar kormányfő környezetének próbálja átjátszani a fővárosiak vagyonát. Horváth szerint az e-jegy rendszer kapcsán is bebizonyosodott, hogy mestere a felelősséghárításnak. Gy. Németh Erzsébet, a DK politikusa úgy fogalmazott: a Bálna úgy tűnik, elúszik, ez pedig elfogadhatatlan. Szerinte Tarlós Istvánnak amibe beletörik a bicskája, attól gyorsan szabadul. Úgy fogalmazott: Mészáros Lőrinc környékére kerülhet a Bálna, ő lehet „a bálnavadász”.

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2019. március 28. 00:14
Még a végén megérjük hogy a segglikasok (ex-Jobbik) összeverekednek aszerint, hogy támogatják a ballib csőcseléket, vagy sem. A fele elmegy támogatni egy kampányrendezvényt,. a másik fele meg széttrollkodni :-D
Harangláb
2019. március 27. 21:07
Jó helyzetfelismerő képessége van Gerinek, talán még a Horváth Csacsiénál is jobb!!! :)))
flesh ripper
2019. március 27. 18:16
Ha van olyan kétlábú, aki bízik ebben a kakarácsony-dobrévá-DéKá-maszop-jobbik szarszószban, az egy olyan tukán-szerű marabu, amit formaldehidben konzerválva tartanak az állattani múzeum raktárában.
linkeloe
2019. március 27. 17:05
Honnan van Puzsérnak annyi zséje,mint Simicskának? :---)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!