Szijjártó: Két világnézet létezik a migrációval kapcsolatban

2019. február 20. 13:08

A külügyminiszter a Budapest Folyamat hatodik miniszteri ülésén vett részt szerdán Isztambulban.

2019. február 20. 13:08

Világossá vált, hogy két teljesen különböző világnézet, felfogás létezik a migrációval kapcsolatban – mondta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán Isztambulban az MTI-nek, a Budapest Folyamat 6. miniszteri ülését követően.

Az Európai Bizottság a konferencián mindent megtett azért, hogy minden arról szóljon, mennyire jó a migráció Európának és újabb migrációs folyamatokra van szükség – közölte Szijjártó Péter.

A miniszter leszögezte: a migráció újabb és rendkívüli veszélyeket jelent és tartogat Európa számára. 

Az elmúlt hetek nyugat-balkáni eseményei egészen riasztóak. Mind Bosznia-Hercegovinában, mind Észak-Macedóniában olyan terroristákat fogtak el, akik korábban az Iszlám Állam dzsihadista szervezet színeiben harcoltak a Közel-Keleten – mondta a miniszter.

(MTI)

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2019. február 20. 15:34
Igen nyugtalanítja a balfaszokat az, ha más is leírhatja véleményét. Bezzeg Acél Gyuri bácsi idején ez nem így volt cenznéni az MSZP volt elnöke gondoskodott róla. Mindenki azt mondhatta és írhatta, amit szabad volt neki!
luga
2019. február 20. 15:08
Arról azért még nem volt szó, hogy mi az oka, hogy TOBOROZZÁK az útra kelőket? Akiknek szükségük van bevándorlókra, miért nem küldenek értük hajót, vagy más közlekedési eszközt? Vagy részesülnek az embercsempészek üzletéből, és a betelepítéssel járó állami kiadások lefölözéséből egyesek? Nem maguktól indulnak el más kontinensekre a bevándorlók. Biztatás nélkül biztosan nem.
Akitlosz
2019. február 20. 14:40
Az egyik világnézet tudja, hogy az Angliába migráló magyarok migránsok, a másik pedig letagadja ezt.
llnnhegyi
2019. február 20. 14:04
Gratulálok Péter! Bővebben: Isten éltesse sokáig Orbán Viktor miniszterelnök úr kormányát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!