Hont András: A leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek

2019. február 16. 15:32

A publicista nem támogatja a családvédelmi akciótervet.

2019. február 16. 15:32

Az Orbán Viktor által bejelentetett családvédelmi akciótervről beszélgettek az N1 TV Saller című műsorának résztvevői.

Hont András, a HVG publicistája kifejtette: „amikor a világ túlnépesedik, pici országok népesedési versenye döbbenetes ostobaság”. Hont azt gondolja, okos migrációs politikával, befogadással és integrálással kell az elöregedés problémáját kezelni. „A mi leszármazottaink néhány árnyalatnyival sötétebb színűek lesznek, mint mi" – fejtegeti Hont.

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mad Max
2019. február 20. 14:42
" ..... a hont kivont. szablyával óvta ellenem ... " Ez a gyerek egy kicsit frusztrált, és a sötétség jelei lassan kívül is látszanak. :)
amarna
2019. február 18. 14:28
Összetört a tükör?? te már genetikailag is sötétbőrű vagy.......észre sem vetted???? a beledről már nem is nyitok vitát,mert az fekete te -----mocsok disznó!!!!!
pelekas
2019. február 18. 13:26
Azért az érdekes, hogy ezeknek a liberális újságíróknak, politikusoknak, a német és a román diktátor szavai jutnak eszükbe. Miket olvashatnak szabadidejükben, hogy ez annyira zsigerből jön nekik? :)
Morgójános
2019. február 18. 11:17
Remélhetőleg csak neked és a veled azonos nézeteket vallóknak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!