Gázolás miatt nem jár a 2-es metró

2019. február 18. 09:26

A fővárosi tűzoltók a szerencsétlenül járt embert az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg.

2019. február 18. 09:26

Gázolás miatt nem jár a 2-es metró az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között – közölte a katasztrófavédelem és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn.

Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, a szerelvény alá esett egy ember a Keleti pályaudvarnál, az Őrs vezér tere felé vezető oldalon.

A fővárosi tűzoltók a szerencsétlenül járt embert az első és a második kocsi között, az úgynevezett életmentő árokban találták meg.

A BKK a Facebook-oldalán azt közölte, hogy pótlóbuszok szállítják az utasokat az Örs vezér tere és a Deák Ferenc tér között.

(MTI)

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KannibálTatárÚr
2019. február 18. 10:54
"Gázolás miatt nem jár a 2-es metró"... Ha nem gázra járna a metró, hanem villanyra, akkor nem történhetne gázolás.
anegy_
2019. február 18. 10:30
Ha így akarta, akkor így járt az "utazó". Ép eszű ember nem tesz ilyet.
Megtalálta
2019. február 18. 09:35
Bzmg, ezt a közleményt, nem hiszem el... élve találták, vagy holtan? Csak mert csupán ez az aprócska információ hiányzik. Egyébként minden más frankó, esetleg még odaírhatták volna a kocsi szériaszámát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!