Újabb forgalomlassítással demonstráltak

2019. január 05. 14:08

A Vasas Szakszervezeti Szövetség kezdeményezésére félpályás útlezárást tartottak Pápán pénteken.

2019. január 05. 14:08

25 autóval lassították a forgalmat a Vasas Szakszervezet és az ellenzéki pártok Pápán.

Ez már nem csak a rabszolgatörvényről szól. Ez már arról szól, hogy milyen jövőt fogunk elképzelni magunknak, Magyarországnak, a gyermekeinknek. Ez már arról szól, hogy demokratikus magyarországi, demokratikus kormányunk, aki nem megalázza a dolgozókat hanem segíti és támogatja azokat – mondta Komjáthi Imre, az MSZP alelnöke Facebook videójában. 

Ha van bennetek düh, elkeseredettség, megalázottság, akkor ezt használjátok ki! – szólította fel az embereket Komjáthi.

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
luisbathhelena
2019. január 06. 18:14
Pont Pápa? Szarva közt a tőgyit. A Fidesz egyik fellegvára évtizedek óta... KI ne hallott volna az óriási pápai fémipari üzemekről, ahol a Vasas szakszervezet különösen erős? Ja, nem is.... Semmiféle logikát nem látok a tüntetések helyszínét illetően.
Zsolt75
2019. január 06. 13:51
Lohamlaaaa……….
egy genetikusanalattvaló
2019. január 06. 13:38
Nem maradunk tétlenek! Úgyhogy nincs esélyetek.
Gerzsonka
2019. január 05. 20:34
Azt üzeni ez az idióta Komjáti: "Ha van bennetek düh, elkeseredettség, megalázottság, akkor ezt használjátok ki!" Na, egyszer egy mérges ember, aki nagyon igyekezne, de ezektől a "félpályás" kreténektől nem tud, majd odamegy, pofánb@ssza, aztán beledózerolja az árokba és azt mondja neki: "volt bennem düh, de már nincs. Köszönöm"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!