„Rákospalota, nem lesz fasiszta" – tüntetés Bayer Zsolt ellen

2019. január 23. 19:45

Bayer Zsolt látogatott Rákospalotára, hogy előadást tartson az európai eszmeiségről, azonban ellentüntetőkbe ütközött.

2019. január 23. 19:45

Bayer Zsolt tartott előadást Budapesten szerda este a Hubay Zeneiskolában, azonban az Európáról és az európai eszmeiségről szóló rendezvényt ellentüntetők zavarták meg. „Rákospalota, nem lesz fasiszta" – skandálta a maroknyi demonstráló.

Később az előadást is megzavarták ellenzéki aktivisták, akik a „prolizást" kérték számon Bayeren. A rendbontókat a szervezők később kivezették.

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tatulus
2019. január 24. 18:14
Amúgy röhejes ez a 10-12 balfácán. Az aljasság az, hogy buta kölyköket használnak fel - feltételezve, hátha elcsattan 1-2 pofon! Na, akkor lehetne ajvékolni az Orbán - rendszer fasiszta voltáról! Mocskos tróger libsi banda!
formaegy
2019. január 24. 14:43
Hatalmas tömeg.))))) A kocsma tőtelékek, a napi ügyeletes nyugdíjasok esti elfoglaltsága.)))) Annyi eszük van amennyi látszik.)))) Valaki megkérdezhette volna az egyik IQ bajnoktól, hogy mit jelent az a szó, hogy fasiszta.))) Összeszarná magát egyből, mert fingja nincs.)))) Amit ez a ballibes csürhe csinál heteken keresztül, éppen kimerítik a fogalmat.)))))
Megtalálta
2019. január 24. 12:52
Ők bárkit lefasisztázhatnak, de a prolizásra azonnal vérig megsértődnek. Legalja bolsevik hulladék.
flesh ripper
2019. január 24. 08:31
Mondjuk, Bayernek egyedül 1000000x annyi szürkeállománya, tudása, tehetsége van, mint a totál-egybe-seggbe-qrt szutyokellenzéki soroshányadéknak. Ezt nyugodtan, axiómának tekinthetik a náci-komcsi-libsináci-anarchokretének. Ami a nyelvezetét, a nyelvét illeti, az a szarnyaló-soros légy-lepte végbelén tenyészők nyelvéhez és nyelvezetéhez képest, patyolat-tiszta szép, magyar beszéd, mint az erdélyi havasokban eredő, pisztrángos csermely kristálytiszta vize.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!