Gyurta Dániel miniszteri főtanácsadóként folytatja

2019. január 30. 12:28

A továbbiakban Szijjártó Péter mellett dolgozik a Külkereskedelmi és Külügyminisztériumban olimpiai és világbajnok úszónk – jelentették be kedden Budapesten.

2019. január 30. 12:28

A Nemzeti Sportra hivatkozva a Pesti Srácok azt írja, a KKM új, sportdiplomáciai főosztályát hozott létre, ahol a közelmúlt és a közeljövő hazai rendezésű világversenyeivel fognak foglalkozni, a miniszter bejelentése szerint itt fog dolgozni Gyurta Dániel, aki a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja is.

Mint azt a miniszter a Testnevelési Egyetemmel megkötött megállapodáson elmondta, a világ országai között versenyhelyzet van, amelyben az érdekérvényesítésben is új eszközöket kell bevetni, új erőforrásokat kell használni, és mivel Görbicz Anita, Hosszú Katinka, vagy a Liu testvérek neve a világ minden pontján ismerősen cseng, ezt a tőkét  a külgazdasági és külügyminisztériumnak ki kell használnia. Sportnemzet a magyar, amit jól mutat, hogy az utóbbi két évben kétszázhuszonöt jelentős nemzetközi sportesemény volt Magyarországon, idén pedig négy olimpiai sportág világbajnokságát rendezzük meg – jelentette ki a miniszter.

A Pesti Srácok idézte Mocsai Lajost is, aki szerint történelmi lehetőséget kaptak a sorstól a megállapodással. 

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Subi2
2019. január 31. 19:26
Egy toll a kalapon, mert valószínűsíthetó, hogy a vízen kívül máshoz nem ért, azt viszont jól csinálta. Ennyi!
VESZ ÉSZ
2019. január 31. 05:29
Hülye nép,még egy alak aki szopja a........véredet.
Mr.Falafel
2019. január 30. 18:37
Ennyi irigy prolit!
tevevanegypupu
2019. január 30. 13:58
Gyurta nagyon alkalmatlan erre. Az volt az igazi mikor Gyurcsány volt a sportminiszter és olyan tanácsadói voltak mint Zuschlag, Mesterházi és Újhelyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!