CÖF: Nem lesz békemenet március 15-én

2019. január 25. 07:49

Csizmadia László reméli, „​normális mederbe, a parlamenti falak közé szorul majd az ellenzék munkája”​.

2019. január 25. 07:49

Nem tervez békemenetet március 15-re a Civil Összefogás Fórum. A szervezet elnöke, Csizmadia László az ATV-nek elmondta: „A Békemenet – nem szeretek magamtól idézni -, de egy nehéz hadtest, nem pedig egy könnyű lovasság. Úgy gondolom, hogy ha normális mederbe a parlamenti falak közé szorul majd az ellenzék munkája és konstruktívvá tud majd válni, akkor nincs szükség Békemenetre.

A szervezet létrehozott egy civil szakemberekből álló testületet, mivel úgy vélik: a közelgő európai parlamenti választás sorsdöntő lesz a magyar nép számára. A 12 tagú testületet jogászok, közgazdászok, irodalmárok, politológusok és biztonságpolitikai szakértők alkotják, értékelik majd például a bevándorlással kapcsolatos helyzetet is.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kegyes urunk Karolus
2019. január 25. 17:41
Jó döntés, nem kell fölöslegesen hergelni az ellenzéki szavazókat.
amarna
2019. január 25. 16:05
pedig minden évben meg kellene ...ezeknek...mutatni mi is az a többség !!!!!!!!
Tidal_wave
2019. január 25. 15:50
Békemenet nem lesz, viszont le merem fogadni, július elején az ellenzék testületileg kint lesz (beleértve a Jobbikot is) a Pride-on...
kaltran
2019. január 25. 14:16
No azért nem lehet teljesen átengedni "nekik" az utcát. Még vérszemet kapnak. Bár ahhoz nincs elég spenót a spájzukban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!