Varju László feljelentést tett, és megmutatta sebeit

2018. december 19. 19:41

A DK-s képviselő közösségi oldalán mutatta meg az állítása szerint a tévészékházban tett látogatása során keletkezett sebeket.

2018. december 19. 19:41

Emlékezetes, ellenzéki honatyaként Varju László is része volt a tévészékházban zajló eseményeknek. A képviselő a biztonsági őrökkel is dulakodásba keveredett. Most Facebook-oldalán mutatta meg sérüléseit, és a következőket írta:

„A kollégáimat napok óta azzal zaklatják az MTVA »riporterei«, hogy a biztonsági őrök hozzám sem értek a székházukban. Tessék, így néznek ki a karjaim 2 nappal azután, hogy »hozzám sem értek«. A bordámmal még vissza kell menjek, több vizsgálat szükséges, de mindenről lesz látlelet is. A feljelentést megtettem.”

Összesen 231 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2018. december 20. 21:19
Bekékültél, varnyú? Miért nem raktad le a lábad?
I am being lied to
2018. december 20. 21:08
Varjú saját bevallása szerint is földharcban dulakodott (és "győzött"! mondja) az őt nagyon hosszas kérlelés után ("álljon föl legyen szíves képviselő úr") felsegíteni akaró biztonsági őrökkel. Közben ide-oda mozgatta a mobilját, mintha épp vernék. Nem verték. Az tény, hogy Varjú ellenállt az őt valóban fölemelni akaró fogásoknak, s eközben szerezhette eme rettenetes sérüléseit. Hacsak nem később, valahol otthon, de ebbe jobb bele sem gondolni.
1000bocs
2018. december 20. 15:41
Szép, új világ. A milleniumi genráción nem csodálkozom, de hogy ennek a sörsátornak sem volt apja aki megtanította volna mit jelent férfinak lenni.... EZ még egy brazil szappanoperában is gáz lenne, uraim.
catalina9
2018. december 20. 14:31
Ezt a Varjút úgy kéne mutogatni, mint Bonnie és Clyde szitává lőtt testét...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!