A magyar-szlovák határon zárt le utat az ellenzék

2018. december 17. 20:49

Komjáthi Imre MSZP-alelnök vezetésével pártok, szakszervezetek és civilszervezetek közösen zárták le egy út Szlovákiába menő oldalát Bánrévénél.

2018. december 17. 20:49

Délután 2 óra után kezdődött a Komjáthi Imre által szervezett polgári engedetlenségi akció – írja a 24.hu.

Az akcióval azt akarták üzenni a demonstrálók honfitársaiknak, hogy amikor a diktatúra már nyílttá válik, akkor ilyen eszközökkel is kötelesség ellenállni. Komjáthi Imre az MSZP-alelnöke egy órán belül többször is bejelentkezett élő adásban a helyszínről. A Kazincbarcikai Vegyész Szakszervez mellett ott voltak még az MSZP, az LMP és a Momentum aktivistái is. 

A magyar-szlovák határ melletti lezárt sávban a tüntetők elénekelték a Himnuszt is.

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
istvánkeve
2018. december 18. 10:48
A lezárt határok még eléggé emlékezetesek. Nem volt túl népszerü megoldás a többség oldaláról nézve. Még jó, hogy sem gépfegyver nem volt náluk sem motozást nem végeztek az arrajáró polgárokon.
MZ/X
2018. december 18. 09:39
Feküdjenek a sínekre inkább...
Természetes Orbánizmus
2018. december 18. 07:48
Ismét magyart választanak el a magyartól mint száz éve Trianon előidézői amelyek szellemi örökösei az ellenzéki pártok!
öszödibeszéd
2018. december 18. 05:05
Remélem, már hazatakarodtak a közutakról ezek a majmok, mert ha a ködös, csúszós utakon a rossz látási távolság miatt balesetek lesznek, akkor ennyit nem ér ez a cerkófcirkusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!