Pénzbírságot kapott a kukkoló

2018. november 21. 14:40

Levideózta a fürdő szomszédasszonyt.

2018. november 21. 14:40

A Tatabányai Járásbíróság 220 ezer forint pénzbüntetésre ítélt egy leányvári férfit, aki titokban videofelvételeket készített a szomszéd ház fürdőszobájában tisztálkodó nőkről – tájékoztatta a Tatabányai Járási és Nyomozó Ügyészség szerdán az MTI-t.

Az ügyészség folytatólagosan elkövetett tiltott adatszerzéssel vádolta a 42 éves férfit, mert jogosulatlanul, a sértettek tudomása és beleegyezése nélkül készített róluk felvételeket. A tájékoztatás szerint a vádlott a szomszéd háznak támasztott létra segítségével, mobiltelefonnal készítette a videókat a szomszéd nőról és annak testvéréről.

A férfi a bíróságon beismerő vallomást tett, az ítélet jogerős - közölte az ügyészség.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
12345
2018. november 22. 09:35
Azt nem értem kit ért kár ebben a storiban. A férfi bármikor nézegetheti a nőt meztelenül aki tetszik neki. A nő meg örülhet, hogy vonzalmat kelt legalább egy férfiban.
Senye Péter
2018. november 22. 07:04
Mit kapott volna a férje, ha lelövi a hapsit?
Aerion
2018. november 21. 20:14
Hát igen, tudjátok mi lenne abban az esetben, ha a neokommunizmus megnyerné azt a csatát, amit elkezdtünk ellene? Az ilyen faszikat nem azért ítélnék el, mert kukkoltak, hanem azért, mert nem buzi, rosszabb esetben nem pedofil, hanem kirekesztő szélsőséges heteroszexuálisként idegen felnőtt nőkre kíváncsi.
péterx
2018. november 21. 16:13
Túl enyhe a büntetés. Itt a személyiségi jogok súlyos megsértéséről van szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!