Egyensúly

2018. november 22. 11:26

A gyermekvállalás kérdésében tetten érhető a magyar belpolitika szereplőinek eltérő hozzáállása a világ történéseihez.

2018. november 22. 11:26
Jakubász Tamás

„A gyermekvállalás kérdésében egyébként pontosan tetten érhető a magyar belpolitika szereplőinek eltérő hozzáállása a világ történéseihez. A baloldal megannyi résztvevője – idomulva egyes nyugati és tengerentúli hatalmasságokhoz – a migrációban látja a jövőt.

Az elmúlt évek nyugat-európai tapasztalatai alapján ugyanakkor az a következtetés vonható le: súlyosan elszámítja magát, aki abban bízik, hogy a migrációs hullámmal érkező embertömegek garantálják majd az Európában élőknek a tisztes öregkort. Esetleg az anyagi megbecsülést. Netán a közbiztonságot.”

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2018. november 22. 20:20
"A baloldal megannyi résztvevője – idomulva egyes nyugati és tengerentúli hatalmasságokhoz – a migrációban látja a jövőt." - a zannyuk mindenségit! Bezzeg mink nem ebben látjuk - mint köztudott fidesz-berkekben, Miniszterelnök Urunk már bölcsen, idejében intézkedett a probléma megoldására! (Összefoglaló a demográfiai földprogram munkacsoport üléséről Időpont: 2011. augusztus 26., helyszín: Vidékfejlesztési Minisztérium. Résztvevő az AGRYA részéről: Dr. Weisz Miklós társelnök.) "...A népesedési (demográfiai) földprogram kidolgozásával és indításával az NFA tartós (25-50 éves) és örökölhető földbérleti jog keretében földet kíván juttatni a fiatal, gazdálkodni szándékozó pároknak, olyan kikötéssel, hogy a fiatal család letelepszik, gazdálkodik, valamint 2-3 gyermek világra hozatalát és felnevelését is vállalja..." Azóta csak úgy potyognak az életerős parasztgyerekek - Ároktőn, Tarnazsadányban, Hernádvécsén és még vagy 2000 faluroncsban.... Sok-sok kis magyar katonácskája lesz ebből előrelátó Miniszterelnök Urunknak! Újra szólhat a régi nóta: "Farkas Mihály katonája vagyok én!" - vagy hogy is híjják a honvédelmi minisztert... tán Szekeres Imre? Mit lehessen tudni ebben a nagy egyformaságban....
krakken96
2018. november 22. 13:16
Miért, Müködik a magyar tenyésztési program?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!