Az Orbán-kormány elismerte, hogy embercsempészetet hajtott végre

2018. november 21. 16:37

Regisztráltassák magukat bevándorlást támogató szervezetként és fizessék be a bevándorlási különadót!

2018. november 21. 16:37
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„Szijjártó Péter külügyminiszter mai sajtótájékoztatóján elismerte, hogy magyar diplomaták csempészték a balkáni útvonalon a börtön elől elszökött volt macedón miniszterelnököt. 

A Demokratikus Koalíció szerint ezzel az Orbán-kormány elismerte, hogy embercsempészetet hajtott végre; egy börtön elől megszökött köztörvényes bűnözőnek segített az illegális migrációban. A DK felszólítja a Fideszt és a Külügyminisztériumot, hogy regisztráltassák magukat bevándorlást támogató szervezetként és fizessék be a bevándorlási különadót! A DK szerint történelmi szégyen, hogy Orbán Viktor a korrupt, saját népük elől elmenekült bukott politikusok és köztörvényes bűnözők gyűjtőhelyévé akarja tenni hazánkat.”

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jameson
2018. november 22. 18:52
Kurvaország lettünk Fletó!
Peter8811
2018. november 22. 18:09
Gyurcsány Ferenc elismerte, hogy minden DéKást olyan bűnök terhelik amiért a teljes DK-t fellehetne kötni. Pont 11 fő DéKás ezért tévesztette össze a legnagyobb kétjegyű prímszámmal.
syphax
2018. november 22. 16:30
"ELISMERTE" AZ APÁD HÓTTKÓROS FASZÁT!
ellenforradalmár
2018. november 22. 13:39
Már Gyurcsány Ferenc feleségének barátnőjét is körözi az Interpol "Ezt a kétes módon megszerzett összeget felesége, a Dobrev Klárával baráti kapcsolatot ápoló Antoaneta Vassileva svájci ingatlanokba fektette. A bolgár hatóságok rájöttek a trükkre, hajtóvadászatot indítottak a házaspár ellen. Az ügynek kezd politikai vetülete lenni, a Ripost információi szerint a DK-ban kommunikációs válságstábot állítottak fel a helyzet kezelése érdekében." http://www.origo.hu/itthon/20181122-gyurcsany-ferenc-dobrev-klara.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!