MSZP: Orbán a Putyin-tervet hajtja végre

2018. szeptember 09. 14:40

„Orbán Viktornak megárthatott a türkmén kumisz, még mindig zavaros démonokat kerget” – írja Ujhelyi István szocialista EP-képviselő.

2018. szeptember 09. 14:40

„Eljött az idő: Unió-párti és Unió-ellenes erők küzdenek Magyarországon” címmel juttatott el közleményt az MTI-hez Ujhelyi István szocialista EP-képviselő.

Orbán Viktornak megárthatott a türkmén kumisz, mert a kötcsei piknikről kiszivárgott hírek szerint még mindig zavaros démonokat kerget. Orbán tévképzeteivel ellentétben ma az az igazi hazafi, aki bent tudja és akarja tartani Magyarországot az európai közösség fősodrában.  Orbánt már a saját jobboldali pártcsaládja is elítéli, ami súlyos következményekkel járhat Magyarországra nézve” – írja.

Mi, európai demokraták az Unió bölcs megreformálását és újraegyesítését akarjuk, szemben Putyin-tervet végrehajtó, az európai közösséget bomlasztó Fidesszel” – zárul a közlemény.

(OS-MTI)

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vbzsolti75
2018. szeptember 10. 07:47
Balfék banda, ismét csak másolni tudják, ami a másik térfélen már bejött (Soros-terv -> Putyin-terv)... eredeti ötlet sehol:)
amarna
2018. szeptember 10. 05:43
...újhelyi....vagy "mianeve-hogyishíjják" ezt a mocskot-----te 1 HAZAÁRULÓ SZEMÉT BRIGANTI vagy !!!!!!!!
figyelő4322
2018. szeptember 10. 01:48
Hmmm... Az emeszpések azt hiszik, hogy ők az "európai demokraták?" Ha igy van, talán a szovjet Beluga kaviár vehette el az eszüket? Örökre?
dick52
2018. szeptember 09. 21:45
Ollé! Ekkora baromságot csak ezek az idiótak mondhat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!