Elfogták az utastársát tűvel megszúró férfit

2018. szeptember 29. 15:13

Értesülések szerint az elkövető hajléktalanként élt és nem először követett el bűncselekményt.

2018. szeptember 29. 15:13

 XV. kerületi rendőrkapitányság járőrei vasárnap elfogták azt a férfit, aki szeptember 10-én délelőtt Budapesten, az 1-es villamoson az Erzsébet királyné útja és Zugló vasútállomás megállók között injekciós tűvel szúrta meg egyik utastársát.

A rendőrség szombaton a police.hu oldalon közölte, hogy a 29 éves S. Kálmánt előállították a kerületi rendőrkapitányságra és garázdaság elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elfogásban polgárőrök is segítették a rendőröket – írták.  

Értesülések szerint az elkövető hajléktalanként élt és nem először követett el bűncselekményt, agresszívan viselkedett az elfogásakor is.

(MTI)

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2018. szeptember 30. 10:31
A Város Mindenkié (AVM) olyan hajléktalan, hajléktalanságot megtapasztalt, valamint nem hajléktalan aktivisták alulról szerveződő budapesti és pécsi önkéntesek csoportja, akik célja megmutatni: összefogással az elnyomott, hajléktalan emberek képesek kiállni jogaikért és emberi méltóságukért. Vannak tanult "utcajogászaik" akik majd kimosdatják a szerecsent és bebizonyítják az utcajogra érzékenyített bírónak, hogy amikor a derék hajléktalan injekciós tűvel szúrta meg egyik utastársát egy négy gyermekes családanyát, semmi rosszat nem tett, csak figyelmeztetni akarta a gonosz többségi társadalmat a hajléktalan drogosok sanyarú helyzetére, melyért kizárólag a gonosz többségi társadalom felelős. A gonosz többségi társadalmat a négy gyermekes családanya reprezentálta, ezért a derék hajléktalan drogosnak muszáj volt megdöfni injekciós tűjével a nőt, aki közvetlenül mellette ült.
illiberator
2018. szeptember 30. 09:12
No, ezért nem kell nekünk egy db illegális migráns sem. Elég azokat interálni, akik több száz éve érkeztek. Nem értem miért maradnak itt, amikor a németeknél és svédeknél ie jobb életük lehetne.
kurbitalis
2018. szeptember 29. 23:36
Pont úgy néz ki, mint a szegény Szita Bencét megölő kretén. Nem rokonok?
békalepcse
2018. szeptember 29. 21:03
Egy fertőzött tű halálos fegyver, tehát az ügyészségnek kutya kötelessége halált okozó tudatos testi sértéssé minősíteni a cselekményt. Az élet elleni ártatlansághoz bizonyítani kéne a tű sterilitását, ami abban a szituációban lehetetlen! Szándékossága nem vitatható, tehát nem megkerülhető az akár halált okozó fenyegetettség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!