Megszűnik a valasz.hu is

2018. augusztus 03. 15:34

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

2018. augusztus 03. 15:34
Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft.

„Miután Borókai Gábor 2018. június 20-val lemondott a Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Szolgáltató Kft. ügyvezetéséről, a kft. ügyvezetői tisztségét 2018. augusztus 3-val Kovács Ildikó tölti be.

A Heti Válasz Lap- és Könyvkiadó Kft. (csődeljárás alatt) online felületén, a valasz.hu-n folyó tartalomszolgáltatás a mai nappal megszűnik.

A valasz.hu archívuma a továbbiakban is elérhető marad, az elektronikus Heti Válasz utolsó száma pedig a korábbi lapszámokkal együtt megvásárolható a Digitalstand.hu-n.

Budapest, 2018.08.03.”

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
békalepcse
2018. augusztus 03. 23:12
A heti válasz addig futott nagyot, amíg lehetett kommentelni. Egyet nem értenek a mostani véleményhuszárok; Egy orgánumot nem az írásaik miatt olvassák, hanem a közönségük reakciói alapján és ha ez nem lehetséges, felesleges írniuk. Ez van, ez történt most is.
Edvind Johnsson3.0
2018. augusztus 03. 21:34
Ezt akartad, Lajcsi?
zakar zoltán béla
2018. augusztus 03. 20:56
Se gond, se baj!
Türelem
2018. augusztus 03. 18:46
2030, igen, ezt nyomasztja az árulókat, a született ellenségeket, a megvásárolható gerincteleneket - Gábor, Téged ismertelek, amikor még Orbán Viktorral a hátad mögött pöffeszkedtél, kint, nyugaton jártadban, sugárzott belőled a hatalmi gőg - , a rossz lóra tett kalandorokat, pénzügyi befektetőket, valós politikai értékrend nélkülieket, - lásd Csintalant, akinél nagyobb bukfencet még senki sem vetett győzelmi mámorában 94-ben -, a valós kormányzati alternatívát tehetségtelenségüknél fogva felmutatni képteleneket. Igen, Orbán 2030-ig miniszterelnök lesz, s addig sok ellensége, ellenséggé vált egykori barátja, a mai ellenzéki pártok ügyeletes arcai az ismeretlenség burkába fognak eltűnni, beleszürkülni, így Te is Gábor. Mondd meg őszintén, ki az, aki még tenne Rád tétre, befutóra?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!