Három bűncselekmény, egy gyanúsított

2018. augusztus 27. 09:40

Lelőtte a kiskutyát, a kiérkező rendőrök viszont nem csak az állat tetemére bukkantak.

2018. augusztus 27. 09:40

Engedély nélkül tartott lőfegyverrel ölte meg szomszédja kiskutyáját egy férfi Medgyesbodzáson, a házkutatás során a rendőrök kender növényre is bukkantak – számolt be a Police.hu.

Az állat a férfi bekerítetlen udvarára ment be, amikor találat érte, a rendőröket a kutya gazdája értesítette, miután vérnyomokat talált a gyanúsított háza előtt. A férfi azt állította, hogy légpuskát használt, de a rendőrök a kölyökkutya sérüléseiből nem erre következtettek. A rendfenntartók a házkutatás során megtalálták a kutya tetemét, illetve az engedély nélkül tartott puskákat és a lőszereket is. Ezután átnézték a kert hátsó részét és egy fákkal sűrűn benőtt területen 29 tő kender növényt találtak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének gyanúja, kábítószer birtoklása bűntettének gyanúja és állatkínzás vétség gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2018. augusztus 28. 10:04
Tanulságos. Akinek vaj van a füle mögött, ne menjen a napra.
pemete jakab
2018. augusztus 28. 00:18
"Lelőtte a kiskutyát, a kiérkező rendőrök viszont nem csak az állat tetemére bukkantak." Ilyen a rendőrség. Mindig a bűn nyomában járnak, de ahhoz elég kényelmesek, hogy soha meg ne előzzék, kivéve persze ha a hatalom, kormányok bűnözőit kell védeniük, mert akkor nagyon igyekeznek, pedig nem is a hatalom fizeti őket.
fakutya Bobber
2018. augusztus 27. 10:20
Mi dolgozik a hombárfejű büdös proletárokban az utóbbi időben, hogy ilyen sok állatkinzás, kutyagyilkosság van? Nem tudnak rendesen kibontakozni? Fogja a töküket a tek?
fakutya Bobber
2018. augusztus 27. 10:19
A mi környékünk kutyagyilkosa nem fog lebukni, mert magas helyen védik. Pedig nála is találnának néhány dolgot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!