Újra Erdélyben nyaralt Károly herceg

2018. június 01. 18:15

A hercegnek a háromszéki Zalánpatakon is van egy birtoka.

2018. június 01. 18:15

Csütörtökön már az erdélyi Szászfehéregyházán, a nevét viselő The Prince of Wales's Charitable Foundation alapítvány tulajdonában levő felújított parasztházban »lazult« Károly brit trónörökös, miután szerdán Bukarestben letudta a kötelező protokollköröket, és rövid találkozón vett részt Klaus Iohannis államfővel, Viorica Dăncilă miniszterelnökkel és Margit hercegnővel – írja a Foter.ro. 

Károlynak Szászfehéregyháza mellett a háromszéki Zalánpatakon is van egy birtoka, ahova szintén rendszeresen ellátogat erdélyi útjai során.

 

 

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2018. június 03. 21:29
Ez a Heveder zenekar. Nem csodálom, hogy vigyorognak. :-)
DrPepper
2018. június 02. 12:52
A herceg vonzalmát Erdély és az erdélyi magyar kultúra iránt megbecsülendő és megsüvegelendő, és ha nem is közvetlenül, de a rájuk irányított figyelem révén erősíti az ügyüket.
3M..
2018. június 01. 21:25
Töltse a szeretett migránsai között az idejét. Soha többé ne tegye a koszos lábát, arra a Szent Földre. Szebb Jövőt!
Finale*
2018. június 01. 20:06
Egyszer azert utalhatna ra, hogy nem a romanok miatt megy oda. Unalmas mar amikor ezek pofatlanul hazudozva telekurtolik az ujsagjaikat azzal,hogy oda van a romanokert es a roman kulturaert Karoly herceg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!