Párbeszéd: Az alaptörvény módosításával a devizahiteles tüntetéseket is betilthatják

2018. június 07. 12:28

A Párbeszéd a devizahiteles tüntetések betiltásától tart.

2018. június 07. 12:28

A Párbeszéd attól tart, hogy az alaptörvény módosítása miatt a jövőben a kilakoltatások ellen sem lehet majd tüntetni. Hegyesi Beáta csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, a kormány a gyülekezési jog megváltoztatásával egyszerűen elhallgattathatja a demonstrálókat, hogy a közvélemény ne is értesüljön a problémáikról.

A párt elnökségi tagja emlékeztetett rá, hogy áprilisban lejárt a kilakoltatási moratórium. Hangsúlyozta, hogy egy korábbi írásbeli kérdésükre kapott válasz szerint banki hiteltartozások miatt jelenleg 230 ezer végrehajtás zajlik Magyarországon. Emlékeztetett, hogy pártjuk tavaly kétszer is kérte, hogy függesszék fel a végrehajtást a hitelkárosultakkal szemben, de az indítványaik nem kaptak parlamenti jóváhagyást.

(MTI)

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2018. június 07. 18:49
PM, de véditek a kitartótokat Sorost a rabszolga kereskedőt a náci kollaboránst.
cutcopy
2018. június 07. 17:03
Nem az van, hogy az ellenzéki tüntetések már nyolc éve be vannak tiltva..?
zakar zoltán béla
2018. június 07. 16:31
De hol a Magma ? Karácsony ellopta?
zakar zoltán béla
2018. június 07. 16:31
PragMapolitikus mega Párt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!