Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt az LMP két társelnöke

2018. május 26. 17:14

A kongresszuson az elnökség további hat tagját is megválasztják.

2018. május 26. 17:14

Szél Bernadett és Keresztes László Lóránt az LMP két társelnöke 

Az elnökség titkára Kanász-Nagy Máté lett – erről adott tájékoztatást Halász Ambrus kommunikációs igazgató. Elmondta azt is: az elnökség további hat tagját is megválasztják szombaton. 

A kongresszus dönt az Országos Politikai Tanács tagjairól, valamint az etikai, a fegyelmi és a pénzügyi ellenőrző bizottságairól is, elképzelhető azonban, hogy ezekről csak vasárnap szavaznak a kétnapos rendezvényen.

(MTI)

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2018. május 27. 11:37
A titkárnak miért nincs társ-titkára? És a tagoknak társ-tagjaik? Mennyivel demokratikusabb volna! Pláne, ha teljes értékűen bevezetnék a női kvótát, és pontosan annyi nő tagja lehetne az LMP-nek, mint amennyi férfi.
repulok
2018. május 26. 23:02
Annak idején Schiffer vért pisált az erőlködéstől, hogy kormánytényező pártot faragjon az LMP-ből. Aztán belátta, inkább elmegy dolgozni, hogy pénzt is keressen már. Az más kérdés, hogy a szcientológusok védelmével odakozmált a hírneve. Vajon az új arcok, jó irányba viszik a pártot? Csak remélni lehet...
még fokozza
2018. május 26. 21:07
Az LMP az fideszbérenc.
Babivadász
2018. május 26. 20:31
Érdekes, hogy a Fidesz szatellit pártjai az Lmp és a liberálisok egyszerre buktak meg. Eljött az ideje egy új ellenzéki kamupárt felépítésének a következő választásokig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!