Nézőpont: Beigazolódni látszik, hogy az ellenzék számára a túlélés a fontos

2018. május 08. 08:20

„Úgy néznek ki az ellenzéki frakciók, mintha vállalatokról beszélnénk, ahol permanens HR-problémák vannak” – mondta Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője.

2018. május 08. 08:20

A megalakuló parlamenti frakciók alapján beigazolódni látszanak azok a választás előtt megfogalmazott vélemények, miszerint az ellenzék számára a pozíció, a túlélés és az egyéni túlélési stratégiák előtérbe helyezése a fontos – mondta Fodor Csaba, a Nézőpont Intézet ügyvezetője kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

A vezető elemző szerint nem szabad elfelejteni, hogy az önálló parlamenti frakcióval - a felszólalási lehetőség és a bizottsági helyek mellett – pénz is jár, ami nem kevés. „Egy kicsit úgy néznek ki az ellenzéki frakciók, mintha vállalatokról beszélnénk, ahol permanens HR-problémák vannak” – mondta, hozzátéve, hogy voltaképpen a Demokratikus Koalíció kivételével az összes ellenzéki pártot komoly vezetési válság sújtja.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
OberEnnsinnen
2018. május 08. 09:42
Ez az "ellenzék" GYŐZÖTT BUDAPESTEN, egy hónapja... Ezek a sunyi, simlis, sikamlós, gerinctelen, spekuláns-kollaboráns szélösszefújta lomok-kacatok... Akkor milyen lehet Budapest?
Berecskereki
2018. május 08. 09:40
Az MSZP-P fúrja a közpénz kasszát?
__Y__
2018. május 08. 09:26
Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos.
Palepoli
2018. május 08. 09:22
Ha nemzeti minimum kérdésekben egyetértés lenne, majdnem mindegy lenne, ki van hatalmon. Részletkérdésekben nem mindegy, de a legfontosabb kérdések szempontjából igen. A jelenlegi ellenzéknek el kell tűnnie, ahogyan az Szdsznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!