Összeállt a DK kilenc fős frakciója

2018. április 11. 14:25

A DK közölte frakciójának névsorát, valamint bejelentette: vidékpolitikusok, a párt alelnöke Nagy-Huszein Tibor a kudarcokra való tekintettel lemond.

2018. április 11. 14:25

A következő országgyűlésben a Demokratikus Koalíció 9 fős frakcióval fog részt venni – közölte szerdán a párt.

Megosztották: Hajdu László a XV. kerületben, Oláh Lajos az VI-VII. kerületben, Varju László Újpesten szerzett mandátumot. A listán mandátumot szerző 6 képviselő közül hárman, Molnár Csaba, Niedermüller Péter és Ara-Kovács Attila a listán utánuk következőnek adják át mandátumukat. Így a DK frakcióját, a már felsorolt egyéni győztesekkel együtt tehát a következők fogják alkotni: Gyurcsány Ferenc, Varju László, Vadai Ágnes, Oláh Lajos, Hajdu László, Székely Sándor, László Imre, Gréczy Zsolt, Arató Gergely – írják.

Hozzáteszik: szembesülve azzal, hogy miközben a vidék Magyarországa lett az Orbán-kormány rombolásának egyik legnagyobb kárvallottja, és látva, hogy ennek az elmúlt években közösen sem tudtunk gátat szabni, és a vidéki szavazók zömét az Orbán-rendszerrel szemben álló ellenzék mögé állítani, Nagy-Huszein Tibor, a Demokratikus Koalíció alelnöke, vidékpolitikusa megbízatásáról lemondott.

(MTI)

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2018. április 11. 18:59
A piszkos 12-3?
GV0917
2018. április 11. 18:17
Mi lett a megfontolásra alkalmas közönséges uszításra a válasz? Nem merem nyíltan megírni mit tesz a mi Prímásunk? Hogy-hogy nem tudjátok? Egy pápai személy- semmi köze egyébként a Fő-Egyházmegyei Prímás érsekhez, hiszen ahogy láttuk a prím számok tettek be neki először. ÖSZÖD óta permanens hazugságban él.... Most mit csinál a "parasztpolitika" mesterének tartott személy többszöri kudarcát látva úgy jár, mint a labda,amikor saját térfelén át kiment:KIRÚGJÁK! Büntetésből sajtóelemzésre kényszerítik.az első javasolt szakszöveget egy francia laphoz küldik:Le Monde!!????? és így tovább.... Ondó( nem akartam Simicska kifejezését használni )módra sodródik farkincája kígyózik....
Bokros Birka
2018. április 11. 17:33
Csalás DK módra az egész frakció! :D
Georgios Kyriacos Panayiotou
2018. április 11. 17:09
A két gyíkember a nyelvnyújtogatós, meg a KISZ-es cimborája together forever.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!