Megszületett a kampány legérzékibb videója

2018. április 04. 13:05

Többek között Magvasi Adrián és Hiszékeny Dezső juttathatja önt furcsa testi reakciókhoz.

2018. április 04. 13:05

Mostanában egyre nagyobb divat az ún. ASMR-videók készítése. A mozaikszó az autonomous sensory meridian response (kb. önálló érzéki-idegi reakció) kifejezést takarja, amelyet „agyi orgazmusnak” is szokás nevezni: egy furcsa, tarkótájékon induló, megnyugtató, bizsergető érzésről van szó, ami a gerinc mentén árad szét az erre fogékonyak testében. A videók készítői halk, kellemes, repetitív hangokkal – suttogással, tárgyak dörzsölgetésével stb. – igyekeznek kiváltani ezt a reakciót. A jelenséggel csak az elmúlt években kezdett el foglalkozni az orvostudomány a közösségi médiának köszönhetően.

A Gyógybalzsam Televízió most kampánytematikájú ASMR-videóval rukkolt elő. A Politikai ASMR (gyengéd suttogás) című felvételen szereplő fiatalember különböző képviselőjelöltek és politikusok – így a jobbikos Magvasi Adrián, az LMP-s Csárdi Antal, a szocialista Hiszékeny Dezső, a kereszténydemokrata Hollik István, valamint Szél Bernadett és Gyurcsány Ferenc – szórólapjaiból csal elő érzéki hangokat.

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szekula
2018. április 05. 16:30
Szép a szája, sunáznám.
Minnie
2018. április 04. 20:54
barom
lightning protection
2018. április 04. 17:50
Ez mi a ....? A srác egy OPNI szökevény? Viccnek durva!
sittes
2018. április 04. 17:13
A videó nyilván irónia. Szerintem vicces!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!