Három körzetben megismételnék a szavazást Gyurcsányék

2018. április 25. 15:13

Úgy látják, szervezetten szavaztatták az ukránokat.

2018. április 25. 15:13

A Demokratikus Koalíció arra kéri a Nemzeti Választási Bizottságot, hogy ismételtesse meg a szavazást abban a három, ukrán határhoz közeli körzetben, ahová szervezetten szállítottak határon túli kettős állampolgárokat voksolni.

A párt helyettes szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet, hogy az esetet a Kúria is törvényellenesnek mondta ki. Az „ukrán szavazatvásárlás nem csak választási csalás, hanem hazaárulás is” – értékelte Rónai Sándor, aki szerint „bicskanyitogató”, hogy a kormány azzal kampányolt, hogy Magyarország dönt, miközben tömegével szervezete az ukrán „importszavazókat”.

Kérdésre válaszolva úgy becsülte, hogy több ezer ukrán állampolgárról lehet szó. Hangsúlyozta, hogy 24-25 ezer szavazattal meg lehetett nyerni egy körzetet. A helyettes szóvivő hozzátette, nincs kis csalás és nagy csalás, csak csalás van és ahol csalás történt, ott meg kell ismételni a választást.

(MTI)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2018. április 26. 19:49
Ugye ott Ferike, ahol ti nyertetek?
formaegy
2018. április 26. 16:03
Te aljas féreg! Mi az, hogy ukrán?! Az életben század annyira sem leszel magyar, mint az ott élő magyarok! Te mocskos szarházi! Itt a saját országodban megtagadod a magyarságod te görény, míg az ott élő magyarok a mai napig büszkén felvállalják, és vallják magyarságukat, pedig szenvedés, szenvedés hátán érte őket emiatt a történelem során! Süljön ki a szemed te aljas magyarellenes, hazaáruló görény! Pfffff, de egy aljas ember! Mit ember! Egy frászt! Egy görény!
avízazúr
2018. április 26. 09:33
Leestetek a futószalagról, Feri. Nem vetted észre? Akkor most szólok.
Peter8811
2018. április 26. 06:48
Szerintem a legnagyobb kétjegyű primszám körzetben (11) kell megismét a választást és gumilövedékkel kell lőni a választókat könnygáz kíséretében hátha könnyes szemmel, fájószívvel mellé húzzák a Fideszre szánt X-szet. Igaz Feri bácsi. Nem is tudom miért nyert a Fidesz én döntetlenre vettem X .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!