SorosLeaks: Bayer Zsolt újabb terhelő hangfelvételhez juthatott

2018. március 21. 07:53

A Soros Fund Management volt pénzügyi vezetője tehetett súlyos kijelentéseket a Soros hálózatára vonatkozóan.

2018. március 21. 07:53

Bayer Zsolt tovább folytatja „SorosLeaks” sorozatát. A publicista a Magyar Idők hasábjain ismertet egy újabb birtokába jutott hangfelvételt, amelyen nem más, mint Tracie Ahern beszél. Tracie Ahern a Soros Fund Management, azaz Soros amerikai hedge fundjának, pénzügyi alapjának korábbi pénzügyi vezetője, aki első kézből ismeri Sorost és a terveit. Tracie Ahern egy beszélgetésen elmondta, hogy Soros a Nyílt Társadalom Alapítványt eszközként használja a politikai véleménye érvényre juttatására világszerte.

Soros György a világ egyik leggazdagabb embere, vagyona nagyjából 25 milliárd dollár. Soros két nagy intézményen keresztül fejti ki tevékenységét. Az egyik a vagyonát kezelő, Soros Fund Management, a másik a Nyílt Társadalom Alapítvány.

Tracie Ahern a beszélgetésben elismerte, hogy az alapítványt valójában politikai befolyásolásra használják, az erre vonatkozó kérdésre úgy felelt: „Nos [az alapítvány] erre való, igen.” Amikor beszélgetőtársa az Orbán Viktorral folytatott vitájáról és Magyarországról kérdezi, Tracie Ahern arról beszél, hogy „mostanra valószínűleg több milliárd dollárt költött”” Magyarországon Soros a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül. Ahern azt is elmondta: legalább kétezer ember dolgozik Magyarországon, hogy érvényre juttassák Soros György elképzeléseit.

 

Összesen 189 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2018. március 21. 21:21
Szegény George bácsi, már nem is mutyizhat nyugodtan...
Mindjárt
2018. március 21. 13:38
Soros szarta ki a fidesz csürhét. Ezek ma is Soros kutyái. Soros nélkül Orbán nem lenne politikus. Simicska nélkül nem lenne miniszterelnök. Csoport kép a Soros-kegyelt fideszesekről https://kuruc.info/galeriaN/2012/sorosakademiafidesz170928_01.jpg?&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201712 A Soros és kedvenc tanítványa és kutyája a hájas törpe: http://magyarnarancs.hu/data/cikk/10/47/11/cikk_104711/20101029orbanvikt8.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201711
Bolond Istók
2018. március 21. 13:17
id. fdafga és fdafgané https://www.kephost.com/image/JpE0
formaegy
2018. március 21. 11:26
Politikai kampányreklámban kell közzétenni a The Jerusalem Post főszerkesztője által nyilvánosságra hozott hangfelvételt főleg az ATV-ben, és HÍR-Tv-ben! A munkahelyek elvesztését éppen úgy a baloldali embereket is érintik! Ezzel lehet bebizonyítani, hogy a magyar ballib leszarja a magyar embereket ha a hatalom megszerzéséről van szó! Emberek 10 ezreit képesek utcára dobni, csak, hogy a hatalmat megszerezzék! Ha ilyen aljassághoz asszisztálnak, mit tennének hatalmon? Egy tollvonással megszüntetnék az országot, és kapcarongyként dobnák oda a nyugatnak! Gyalázat! Ilyen hazaáruló, magyarellenes mocskos csürhéje egy országnak sincs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!