Közlemény

2018. február 15. 12:55

A civil szervezet feljelentés tesz a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon A. Merkel és J-C. Juncker ellen.

2018. február 15. 12:55
Honfoglalás 2000 Egyesület

„A civil szervezet Belgium nagykövetsége előtt tiltakozott Charles Michel belga miniszterelnöknek a V4 országait fenyegető, zsaroló nyilatkozatai miatt, miszerint konszenzus hiányában, az EU többségi döntéssel fog határozni a migrációt szabályozó dublini rendszer tárgyában. A szónokok elmondták: Belgiumot súlyos bűnök terhelik. Belga Kongóban, egykori gyarmatán véres terrorral tartotta fenn uralmát, kizsákmányolta az őslakosságot, elrabolta az ország ásványi kincseit, milliókat öltek meg, most újra gyarmatosít, hazánkat is hasonló sorsra akarja juttatni. Soros György cinkosaival Európa békéjét, jövőjét fenyegeti, s a kereszténység felszámolását készíti elő. Az Egyesület felszólítja Belgium kormányát: szakítson Sorossal, határolódjon el a kalandorpolitikát folytató milliomostól, ki kell tiltani őt Európából, és börtönbe kell zárni.

A civil szervezet feljelentés tesz a Hágai Nemzetközi Büntetőbíróságon A. Merkel és J-C. Juncker ellen, mert Németország és az EU, a tagországok beleegyezése nélkül migránsokat hívott be (terroristákkal), akik elárasztották Európát. Az ellenzéki pártok EU-s képviselői szembe fordultak hazánkkal, ők a választásokon fognak választ kapni árulásukra

Magyarország a végletekig ellenáll minden kísérletnek, amely országunk függetlenségét veszélyezteti, nem leszünk bűnrészesek Európa felszámolásában.”

MTI-OS

 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2018. február 16. 19:31
Ezek nagyobb állatok,mint a cöf.....
Tiszafa
2018. február 16. 17:44
"...nem leszünk bűnrészesek Európa felszámolásában.” Nagyon helyes! És természetesen nem csak bűnrészesek, de áldozatok sem akarunk lenni! Dögöljön meg minden hazaáruló!
Pikkelő
2018. február 16. 08:58
Csak szolok, hogy előbb az illetékes nemzeti bíróságon kellene felnyomni őket, mert csak olyan esetben van joghatósága ha azok nem járnak el. Persze ez kicsit veszélyes, mert nem mindenütt kedvelik a politikai szélhámosságból elkövetett hamis vádat.
írmag
2018. február 15. 22:33
Majd ha vége lesz egyszer ennek - ugyanúgy, mint nálunk a török megszállás 150 év után - majd valóban betelepítésre lesz szüksége Németországnak is. Magyarországi "tartalékcsapat" a svábok (akik a magyar településeken az identitásuk őrzése mellett magyarrá váltak).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!