Felháborító, hogy következmények nélkül maradt a náci felvonulás

2018. február 11. 17:33

A rendőrség miért nem tiltotta be a rendezvényt tiltott önkényuralmi jelképek viselése miatt?

2018. február 11. 17:33
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„Sajtóhírek szerint tegnap több ezer neonáci vonult fel Budán az 1945-ös budavári kitörés évfordulóján. A felvonulók horogkeresztes karszalagokat és korabeli náci egyenruhát viseltek, a Rendőrség mégsem tiltotta be a rendezvényt, sőt még biztosította is a népirtásra nemzeti romantikával visszatekintők masírozását.

A Demokratikus Koalíció-Szolidaritás szövetség felháborítónak tartja, hogy következmények nélkül maradt a náci felvonulás a “kitörés napján". A DK tudni akarja, hogy a rendőrség miért nem tiltotta be a rendezvényt tiltott önkényuralmi jelképek viselése miatt és miért nem lépett közbe legalább a helyszínen? A DK szerint megengedhetetlen, hogy a magyar szélsőjobb ugyanazon zászlók alatt masírozzon, mint amelyek alatt 6 millió, köztük 600 ezer magyar zsidót öltek meg a nácik a II. világháború idején.”

MTI Országos Sajtószolgálat

 

A Mandiner helyszíni tudósítását az eseményről itt olvashatják.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2018. február 12. 17:35
Inkább kaftános tüntetést szervezzetek, vágópista fasisztoid megnyilvánulása ellen. Tényleg, kizártátok már?
Kandeláber
2018. február 12. 12:37
Engem pedig a "Demokratikus Koalíció" minden megnyilvánulása, egyáltalán a létezése is felháborít, és ezzel valószínűleg nem vagyok egyedül. :D
Csigorin
2018. február 12. 11:14
Miert nezitek ha nem birjatok? Ti latens nacik vagytok biztos :)
makapaka2
2018. február 12. 07:26
Ami igazán felháborító az a DK-sok aljas, magyar ellenes viselkedése.A politika szemétdombjára valók.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!