Lázár: Ha nem szavaznak a fideszes jelöltre, akkor magukkal is kitolnak

2018. január 18. 08:04

A Hódmezővásárhely melletti Kútvölgyben lakossági fórumon biztatott a fideszes jelölt támogatására Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2018. január 18. 08:04

Lakossági fórumot tartott Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter szerda este a Hódmezővásárhely melletti Kútvölgyben – adja hírül a Magyar Nemzet. Mint ismeretes, a dél-alföldi városban február 25-én tartanak időközi polgármester-választást az előző városvezető halála miatt. A posztra két esélyes jelölt indul: Hegedűs Zoltán fideszes alpolgármester, illetve a magát konzervatívnak valló Márki-Zay Péter, aki az összes ellenzéki párt támogatását élvezi.

A választások főpróbájaként szolgáló voksolás ennek megfelelően nagy belpolitikai jelentőséget kapott az elmúlt hetekben, így nemcsak az ellenzék, de Lázár János is intenzív kampányba kezdett a településen. Kútvölgyi lakossági fórumán Lázár többek között azt mondta, „ha nem szavaznak Hegedűs Zoltánra, azzal ugyan saját magukkal jól kitolnak, de a barátság még megmarad”. 35-40 fős közönségét egyúttal arra biztatta, a fideszes jelöltre szavazzanak „a város fejlődése érdekében”.

Lázár János azt is kijelentette, Orbán Viktor miniszterelnököt ellenzékben és kormányon is Hódmezővásárhely szövetségesének tartja. „Nem kell feltétlenül szeretni Orbán Viktort, ő sem hiba nélküli ember, de 1994 óta folyamatosan Hódmezővásárhely szövetségese ellenzékben és kormányon is”. Hozzátette, míg az országos politikusokat úgy hallgatja az ember, „hogy fene tudja lesz-e abból valami”, amit mondanak, de egy polgármester kijelentése „mégiscsak komoly dolog”.

A miniszter utalt a választás jelentőségére is: „Lassan a nemzetközi sajtó érdeklődését is várom, hátha a CNN vagy BBC élőben kapcsolja Hódmezővásárhelyt”.

Összesen 127 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gonterl
2018. január 19. 17:34
Rendszerváltás. Ha nem szavaznak az MSZMP-re akkor magukkal is kitolnak. Vannak akik kitoltak magukkal.
áfonya
2018. január 19. 04:24
Kormányinfó 107 - Februárban dönthet a parlament a STOP Soros törvénycsomagról. Februárban dönthet az Országgyűlés az illegális bevándorlás elleni újabb, az ország biztonságának növelése érdekében szükséges törvénycsomagról - közölte Lázár János a 107. Kormányinfón. 2018. jan. 18. https://www.youtube.com/watch?v=_MvBepz6oQ8
csuka
2018. január 18. 15:56
„OSZTRÁK SAJTÓ: SÚLYOS CSAPÁST KAPOTT ORBÁN MIGRÁNSELLENES PROPAGANDÁJA Nagy visszhangot keltett az osztrák sajtóban, hogy az Orbán-kormány titokban fogadott be migránsokat Magyarországra. Általános vélemény, hogy a hír napvilágra kerülése sebet ejtett a Fidesz bevándorlóellenes propagandáján, amit eddig közpénzek milliárdjaiból finanszíroztak.” https://alfahir.hu/2018/01/18/osztrak_sajto_migransok_migracio_orban_viktor_kormany_altusz_kristof
liberálzöld.
2018. január 18. 13:28
Anyádat fenyegesd paraszt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!