Karácsony Gergely: Kormányzás helyett folyamatos hazudozás zajlik

2018. január 30. 19:55

Karácsony Gergely, a Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerint a Fidesz a tudatlanságra épít, és az orosz, illetve a kínai érdekek szerint politizál. Kampánykörútjának tatabányai állomásán úgy fogalmazott, a kormánynak róható fel az egészségügy szétszakítottsága is.

2018. január 30. 19:55

A rendezvényen felszólalt Molnár Gyula, szocialista pártelnök és Kunhalmi Ágnes képviselő is. Utóbbi erős kijelentésekkel bírálta a Fidesz politikáját, szerinte családi vállalkozássá süllyedt az ország.

Karácsony Gergely kijelentette, a mostani kormány a hazugság kormánya, és ő azért buzdít mindenkit, azért szeretne hitet adni, mert az igazság nem lehet ellenzékben.

A Párbeszéd és az MSZP miniszterelnök-jelöltje a Változás 2018 elnevezésű kampánykörút tatabányai állomásán kedden kijelentette: „azért vállaltam, hogy vezessem ezt a szövetséget és hitet adjak az embereknek, mert tudom, hogy mennyi vesztenivalónk van, milyen országban élhetnénk és tudom azt, hogy a hazugság nem lehet a politika alapja.”

A Vértes Agorája nagytermében összegyűlt, mintegy 300 ember előtt az ellenzéki politikus „egy-ügyű" pártnak nevezte a Fideszt, úgy fogalmazott: „abban az értelemben, hogy lépten-nyomon egy ügyről akarnak beszélni." Felidézte, hogy az elmúlt időszakban minden a menekültválságról szólt és szavai szerint „most kiderült, hogy még ebben az ügyben is csak hazudni tudnak".

(MTI)

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celoke
2018. január 31. 18:05
Szánalmas ez az országszégyene baloldali csürhe. Majomkodtak egyet 300 nyugdíjas előtt. Micsoda tolongás! Egy megyei másodosztályú meccsen többen vannak. Karácsony, Molnár meg Kunhalmi országjáró kampányra indul? Ezek szerint nemcsak Tatabányán röhögtetik ki magukat, hanem az ország többi részén is hajlandóak hülyét csinálni magukból.
nyugalom
2018. január 31. 13:30
Ezt a sok sületlenséget visszahallgatja? Ez tényleg egy pojáca, szerintem már fél év múlva is szégyellni fogja!
formaegy
2018. január 31. 09:34
Most figyeltem meg, hogyan jelenítik meg Karácsonyt egy ilyen összeröffenésen. Teljes sötétség egyedül Karácsony van megvilágítva.))) Valaki látja a glóriát a feje fölött?))) Sajnos Karácsony - bár mindent elkövet a gazdatested - nincs ott.))) Tudod, ha egy csöppnyi szerénység lappangana benned ezt már normális emberként sem fogadnád el. Szerencsétlenek.
formaegy
2018. január 31. 09:14
"...azért vállaltam, hogy..." Te jelentkeztél, amikor kiderült, hogy az a büdös 1% nem akar növekedni. Kellett egy gazdatest, és bejelentkeztél a már bizonyított gazdatestként nyilvántartott mszp-nél! Akiket azelőtt, még két lábbal tiportál. Ez a büdös nagy helyzet Karácsony! Te egy igazi politikai parazita Q-va vagy! Egy hazug, áruló, helyezkedő, bunkó féreg! MSZP! Ennyire tellett? Van még lejjebb? Van ma ember M.o.-on aki ezt a szarházit el tudja képzelni az ország élén? Egész életében kullancsként élt, másokból táplálkozott, semmit nem tud felmutatni. Ő valóban a ballib szégyene.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!