Kilép az LMP-ből a párt ferencvárosi képviselője

2017. december 04. 22:32

A ferencvárosi ingatlanügynek utánajáró Jancsó Andrea azt nyilatkozta, nem ehhez az ellenzéki párthoz csatlakozott korábban.

2017. december 04. 22:32

Távozik az LMP-ből Jancsó Andrea, a párt IX. kerületi képviselője – tudta meg a Magyar Nemzet. A lap kérdéseire Jancsó azzal indokolta döntését, túlságosan megváltozott a párt irányvonala, és ő „nem ehhez az ellenzéki párthoz csatlakozott korábban”. 

Jancsó tevékenysége egyébként igen figyelemreméltó volt a párton belül: ő állította először ugyanis, hogy kormánypárti politikusok Ferencvárosban a piaci ár alatt jutnak hozzá önkormányzati bérlakásokhoz. Ebben az ügyben jelenleg is nyomoz a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A ferencvárosi képviselő távozása egyébként annak az országos listán elfoglalt helyének fényében is érthető lehet: az LMP ugyanis hétvégi kecskeméti kongresszusán mutatta be választási listáját, ahol Jancsónak csupán a lista 28. helye jutott.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Morgen
2017. december 05. 09:57
A semmittevők nagyon elkötelezettek, mindaddig, amíg munka nélkül pénz áll a házhoz. Ez a ballib etika.
Berecskereki
2017. december 05. 08:54
Van aki tartalékol "Gémesi György a harmadik a listán, ami befutó helynek számít, ő azonban azt mondja, nem akar hátradőlni és gombot nyomogatni, kitart Gödöllő mellett, és tovább dolgozik az önkormányzatiság megerősítésén. „Nekem lenne a legkényelmesebb hátradőlni és a harmadik helyről bekerülni a parlamentbe, kihúzni négy évet, aztán elmenni nyugdíjba. Nem ezt választottam, a munkát választottam, azt választottam, hogy ebben az országban változásra van szükség, előkészített változásra, rendszerváltoztatásra van szükség, annak a feltételeit meg kell teremteni, és azt helyben lehet először fölépíteni” – jelentette ki." https://mno.hu/belfold/gemesi-gyorgy-nem-akarok-gombot-nyomogatni-2431848
balbako_
2017. december 05. 06:51
A "demokraták", ha listán nem bejutó helyre jutnak, akkor truccolnak és keresnek olyan pártot ahol esetleg beférnének.
békalepcse
2017. december 05. 00:16
Andrea már tudja, Lehet Mocskos a Prolitika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!