Orbán a magyar adófizetők pénzéből kampányol a kettős állampolgárok szavazataiért

2017. december 27. 21:19

A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt.

2017. december 27. 21:19
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció

„Az RTL Klub szerint a kormány 204 millió forintból küld levelet a határon túli magyaroknak Orbán Viktor nevében. A Fidesz az ünnepek alatt is mindent megtesz a magyarok megosztásáért: Orbán a magyar adófizetők pénzéből kampányol olyan kettős állampolgárok szavazataiért, akik soha nem éltek itt, soha nem fizettek itt adót és nem is viselik a döntésük következményét. A kampányt továbbra is a magyarok fizetik a Fidesz helyett.

A Demokratikus Koalíció felháborítónak tartja, hogy a kormány határon túli szavazatvásárlásra használja az ország vagyonát. Elfogadhatatlan és erkölcstelen, hogy amíg az ellenzéki pártokat mondvacsinált okokból bünteti az ÁSZ »tiltott pártfinanszírozás« címén, addig a Fidesz a magyarok adójából kampányol olyan kettős állampolgároknak, akik sem eddig, sem ezután nem fognak Magyarországon adót fizetni, mégis beleszólhatnak az ország sorsába. A DK folytatja az aláírásgyűjtést azért, hogy ne szavazhasson, aki soha nem élt itt. A Fidesznek a kormányváltás után pedig minden egyes forinttal el kell majd számolnia, amit határon túli szavazatvásárlásra költött a magyar adófizetők pénzéből.”

MTI Országos Sajtószolgálat

Összesen 112 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2017. december 29. 13:07
Inkább ilyen legyen mint hogy Orbán a magyar adófizetők pénzéből lövesse ki a magyarok szemét mint ahogy Gyurcsány Feri bácsi tette 16-an sérültek súlyosan egy ember pedig akinek kilőtték a Demokratikus Koalíció nevében a szemét meghalt.
Tidal_wave
2017. december 29. 12:13
Véget ért Feri Bácsi Népkonyhája a Blaha Lujza téren (hű de baromira fontosak a szegények és nélkülözők, mikor ellenzékben vagyunk), most megint a szokásos pöcegödör dumájukkal jönnek...
Vörös Gyuláné
2017. december 29. 10:41
Az volt a velejéig mocskos kampány, amikor 2004-ben a magyar adófizetők pénzén kampányolt a nemzetáruló baloldal a határon kívül rekedt testvéreink ellen!
ato boldizsár
2017. december 28. 22:13
Hazátlan Koala
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!