Menekülés közben ütötték el a bankrablót Budapesten

2017. november 23. 15:24

Bankot raboltak Budapesten, ám a tetthelyről való távozás közben az elkövetőt elütötte egy autó.

2017. november 23. 15:24

Bankot raboltak, ám menekülés közben lesérült a rabló. 2017. november 23-án a X. kerületi Kőrösi Csoma Sándor úton raboltak bankot, ahonnan távozva a rendőrökre fegyvert fogó bankrablót – menekülés közben – elütötte egy kocsi. A gyanúsítottat a mentők kórházba vitték, fegyveres rablás miatt pedig büntetőeljárás indult ellene. 

(MTI)
(Fotó: Mihádák Zoltán/MTI)

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
még fokozza
2017. november 25. 11:08
Lehet, hogy azonnal megbánta és jó útra tért. Nem tudta feldolgozni amit tett. Öngyilkos akart lenni. Beteg. Pszichológiai segítségre van szüksége.
annamanna
2017. november 24. 15:30
"Kisbabájával a kezében lőtte le a bolti rablókat - videó Rafael Souza rendőrtiszt a feleségével és kisfiával vásárolt egy gyógyszertárban, Brazíliában. A boltot azonban két kapucnis férfi akarta kirabolni, és fegyvert fogtak az emberekre. Az egyikük a rendőrre fogta a pisztolyát, aki ezután elővette a saját fegyverét, és a rablóra lőtt. A rendőr egyik karjában a kisfiát tartotta, a másikban a fegyvert, így lőtt mindkét rablóra, el is találta őket. A felvételen látszik, ahogy a rendőr felesége a polcok között rejtőzve nyújtja a karját, férje pedig ekkor odaadja neki a kisbabát, majd a rablók után szalad - írja az Inside Edition. A 22 és 24 éves férfi olyan súlyosan megsérültek az őket ért lövéstől, hogy a helyszínen mindketten meghaltak." http://www.origo.hu/nagyvilag/20171122-kisbabajaval-a-kezeben-lotte-le-a-bolti-rablokat-video.html
OrangeOrder
2017. november 23. 22:21
A sofőrt még meghurcolják keményen, mint a hős László Petrát.
Harangláb
2017. november 23. 19:14
Csak semmi cicó!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!