Hidvéghi az ellenzékről: „Elég szánalmas és szomorú összkép”

2017. november 23. 21:50

Szomorú, hogy nem lehet számítani ellenzéki pártokra: noha tagadják a „Soros-terv” létezését, képviselőik megszavazzák Brüsszelben – mondta Hidvégi Balázs csütörtökön az M1 aktuális csatorna műsorban.

2017. november 23. 21:50

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint szomorú, hogy nem lehet számítani ellenzéki pártokra: noha tagadják a „Soros-terv” létezését, képviselőik megszavazzák Brüsszelben. Hidvéghi Balázst az M1 aktuális csatornán csütörtökön arról is kérdezték, hogy a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatásának adatai szerint a Fidesz-KDNP előnye Budapesten is jelentős, a biztos szavazóknál 45 százalék szavazna a kormánypártokra, ha most tartanák a választásokat, a második helyért pedig szoros verseny alakulna ki az MSZP, az LMP, a DK és a Momentum között.

A kommunikációs igazgató szerint az ellenzék soraiban inkább az ellenzéki vezető szerepért folyik a küzdelem. Úgy fogalmazott: „annak látjuk jeleit, hogy készül egy Soros-lista”, hiszen az egyik „Soros-aktivista”, Gulyás Márton bejelentette, közvélemény-kutatás alapján kellene eldönteni, hogy az egyes választókörzetekben ki legyen az ellenzék közös jelöltje. Hozzátette: véleménye szerint „egyre inkább ezek az erők fújják a passzátszelet”, valamint Gyurcsány Ferenc DK-elnök, aki „az örök visszatérő” a baloldalon.

A fideszes politikus szerint ez „elég szánalmas és szomorú összkép”, főleg azért, mert nagyon nagy kérdések dőlnek el a közeljövőben Európában, amelyek az egész Európai Unió és Magyarország jövőjét is meghatározzák.

(MTI)

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
n0ri68
2017. november 24. 09:04
Mondjuk Hídvéghi, Dömötör, Németh Szilárd, Halász János hazudozásainal nincs szánalmasabb.
Gombóc XVI. Artúr
2017. november 23. 22:39
Szerintem Hidvéghi összképéről egy pszichiáter oldalakat tudna írni. Mert ezt kényszerképzetnek hívják: "Van olyan betegség amikor az illető a meg nem történt esetet úgy adja elő mintha az a valóságban megtörtént volna, bizonyítani nem tudja és nem is akarja mert biztos abban hogy ő ezt látta."
zakar zoltán béla
2017. november 23. 22:13
Az
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!