Jogerősen elítélték sikkasztásért Cserdi polgármesterét

2017. október 27. 09:44

Sajtóértesülések szerint 2014-ben jogerősen elítélték sikkasztás miatt Bogdán Lászlót, Cserdi polgármesterét. Bogdán az állítása szerint nem tud az ítéletről, de szerinte lehet, hogy így történt.

2017. október 27. 09:44

A Pécsma.hu arról ír: 2014-ben jogerősen elítélték Bogdán Lászlót sikkasztásért és társtettesként elkövetett sikkasztásért.

Bogdánt két év börtönre és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélték, amit négy év próbaidőre felfüggesztettek. A közügyektől nem tiltották el, ezért polgármester maradhatott Cserdiben.

Bogdán László az Elcoteq termelési vezetőjeként dolgozott, amikor 2010-ben vádat emeltek ellene. A vád szerint több mint három hónapon keresztül egy másik vádlottal együtt nagy tételben különböző mobiltelefonokat és tartozékokat vitetett ki a gyár területéről, tulajdonított el.

A polgármester a Pécsma.hu-nak úgy nyilatkozott: nem tud az ítéletről, de ha a törvényszék ezt mondja, akkor „az biztosan így is van”, de ő nem követte az eseményeket.

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Qrrens
2017. október 27. 16:17
Akinek vaj van a füle mögött,ne menjen a napra.
Harangláb
2017. október 27. 16:06
Nekem ő egy szimpatikus fazon, bár az amit egy kanálisban csinál a Vahornnal, meg egyéb a gyűlölettől megbolondult libsikkel, az kategórián aluli...
Jack
2017. október 27. 15:38
Nem tudom Cserdiben mit hogyan csinál, lehet azért ott bírják a helyi cigányok de az Elcoteq-ben nen sokan szerették az biztos. És nem azért mert cigány hanem azért ahogy ott viselkedett az emberekkel.
annamanna
2017. október 27. 15:09
Ez már régi ügy, évekkel ezelőtt olvastam; ami új, az viszont nem került be a cikkbe: "Cserdi polgármesteréről egyébként a minap az Index.hu derítette ki, hogy nem stimmelhet az a története, miszerint leköpték és megrugdosták volna egy fórum után, mert migránsokat üdültetéséről beszélt. Mint a lap emlékeztetett róla, a Hír TV Privátszféra című műsora Bogdán Lászlóval, Cserdi polgármesterével forgatott, és a stáb Facebook-bejegyzése szerint a politikust leköpték és megrúgták a Roma Parlament fórumán. Azon túl, hogy a beszámolók szerint senki nem látott ilyesmit az egyébként is békés hangulatú rendezvényen – amelyen nem esett szó a menekültekről -, az eseményt szeptember 25-én tartották meg, miközben a polgármester október elején beszélt arról, hogy befogadná a menekülteket a falujába."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!