Körözött pakisztáni bérgyilkost fogtak a magyar rendőrök

2017. október 25. 19:01

Nemzetközi körözés alatt álló, hetvenszeres bérgyilkosra akadtak a rendőrök illegális migránsok egy csoportja között.

2017. október 25. 19:01

Nemzetközi elfogatóparancs alapján vettek őrizetbe a Bács-Kiskun megyei rendőrök egy pakisztáni illegális migránst – írja a Police.hu.

A rendőrök kedden ellenőriztek egy migráns csoportot a déli határszakaszon – a csoport egyik tagja sem tudta igazolni személyazonosságát, és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét. Ám az egyik tagot, egy 35 éves pakisztáni állampolgárt azonosítottak a rendőrök – ellene emberölés miatt adott ki Pakisztán nemzetközi elfogatóparancsot.

Közben kiderült, a gyanúsítottat az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal információi alapján fogták el – a „pakisztáni mészáros” néven elhíresült hetvenszeres gyilkos nemzetközi körözés alatt áll. A férfit azzal vádolják, hogy mintegy hetven embert gyilkolt meg fizetség ellenében Pakisztánban.

A férfit a rendőrök őrizetbe vették, a csoport többi tagját pedig visszakísérték az ideiglenes határzárhoz.

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senior
2017. október 26. 10:12
A pontosság kedvéért: http://www.focus.de/panorama/welt/internationaler-coup-bka-fasst-70-fachen-auftragsmoerder-in-ungarn_id_7764527.html
polnemkor
2017. október 26. 10:03
No és paprikakinga ehhez vajon most mit szól? Kimagyarázza majd valahogyan? https://www.youtube.com/watch?v=BTfX92umWqk
packó_
2017. október 26. 08:03
Agysebész. Csak ez golyóval operált, a fasiszták ellophatták a szikéjét.
választópolgár
2017. október 26. 01:23
Pedig jönni akart hasznos tagjává válni európának, fejleszteni a siemens mágnesvasutat, az audi, bmw és mercedes elektromos autókat, vagy enyhíteni a német szociális gondozó hiányt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!