Aláírást gyűjtenek Gyurcsányék a külhoni magyarok szavazójoga ellen

2017. október 31. 17:11

Aláírásgyűjtésbe kezd a DK, hogy ne szavazhasson az, aki soha nem élt Magyarországon.

2017. október 31. 17:11

A Demokratikus Koalíció aláírásgyűjtésbe kezd, hogy ne szavazhasson az, aki soha nem élt Magyarországon. Az akció nyitányán beszédet mond Gyurcsány Ferenc pártelnök, kedd délután, Kőbányán – írja a hvg.hu.

Várják azok aláírását, akik igennel válaszolnának arra, hogy „egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?”. Népszavazást nem terveznek a kérdésről.

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2017. november 01. 09:11
Gyújtsünk aláírást a tótzsidrák szavazati joga ellen. :D Tetűfészek nem nyugszik állandóan lázít a Magyarok ellen a mocskos kis állltatenyésztő!
flesh ripper
2017. november 01. 07:19
Lópcsánynak, LQrónak, ennek a szociopata, moral insanity torzszülöttnek, ennek az amortizálódott horror-bohócnak, vásári hamiskártyásnak, az az egyetlen esélye, ha végre, "igazságbeszédek", azaz tébolyult hadoválások sorozatában kinyilatkozza mindazt az aljasságot, ami a rohadó lelkének valódi lényege: hazaárulás, a nemzet beteges gyűlölete, perverzió, sunyiság, bűnözői hajlam! Igen, ez az esélye, mivel ez a "bátor igazságbeszéd", valóban tetszeni fog a társadalom hasonló hajlamú, késztetésű, karakterű aljadékának. Megnyerő az ilyen, LQró-féle két lábon járó, bomló ürülék-tömlő a hozzá hasonló, deklasszált, amorális gonosz emberek számára. Minden társadalomnak van selejtje, csatorna-üledéke, elaljasodott, minden gonoszságra és becstelenségre kapható, lumpen- és bűnöző-hajlamú 2-5%-a. Hozzájuk fordul (bizalommal!) Lopcsány, a szemkilövető, elkúró, betegesen mitomán, rögeszmés hazug és tolvaj, hazaáruló bitang. Náluk biztos a sikere! Hozzá hasonlóan, van néhány herélt agyú bélféreg, aki azt képzeli, delirálja, hogy a (jelenlegi, efemer) határon túli nemzetrészek, nem ugyanannak a magyar nemzettestnek elszakíthatatlan részei. Nos, a helyzet éppen a forditottja: Lopcsány és követői, a lerakott spirituális petéi, lárvái, férgei, totálisan idegenek a magyarságtól, nincs semmi közük a magyar nemzethez. Csupán itt élősködnek a bomladék és a salakanyagok lényei. Nem magyarok, nem emberek, tehát igazság szerint, meg kellene fosztani őket a politikai jogaiktól, nevezetesen a választási és választhatósági joguktól. Miként a bűnözőket, a hazaárulókat, a kémkedés miatt elítélteket, eltiltják a közszerepléstől, eltiltják a közügyek gyakorlásától. Undorító!
ottapont
2017. október 31. 21:43
Szembe kell fordítani magyart a magyarral, ugye csótány?
Cezar
2017. október 31. 21:10
Jól teszi! Otthon szavazzanak!!! Főleg a ROMÁNOK!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!