Orbán Viktor: A kormány olyan jövőért dolgozik, ahol a fontos dolgok összekötnek bennünket

2017. szeptember 20. 12:51

A zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a magyarországi zsidóság képviselőit Orbán Viktor miniszterelnök.

2017. szeptember 20. 12:51

Orbán Viktor miniszterelnök a zsidó újév alkalmából levélben köszöntötte a magyarországi zsidóság képviselőit – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője kedden.

Mint mindig, amikor a régit felváltja az új, amikor az óév helyére az új esztendő lép, valamennyien számvetést készítünk. Értékeljük az elmúlt időszakot, felülvizsgáljuk a terveinket” – fogalmazott a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökéhez, a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány elnökéhez, a Magyarországi Autonóm Orthodox Izraelita Hitközség elnökéhez és az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezető rabbijához intézett levelében a kormányfő.

Magyarország kormánya egy olyan jövőért dolgozik, ahol a fontos dolgok összekötnek bennünket: hazánk, nemzetünk, családunk szeretete, vallási hagyományaink tisztelete és a külső fenyegetéssel szembeni jogos önvédelem. A zsidó újév alkalmából tisztelettel köszöntöm Önt és az ünneplő magyarországi zsidó közösséget. Kívánom Önöknek, hogy valamennyien a jó esztendőre legyenek beírva” – zárta levelét Orbán Viktor.

(MTI)

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Autofocus
2017. szeptember 21. 00:23
Nem kell ehhez sok écesz csak pár történelmi tapasztalat: jobb emancipált zsidónak lenni egy virágzó Monarchiában, mint sanyargatott sémiként tengődni Galíciában. Szóval azok a dzsedik, akiknek nincs végletesen becsípődve az Új-Zsélandi életérzés, vagyis Orrlandó határain túl is képesek érzékelni a valóságot, azok tudják hogy jobb egy narancs a menórán, mint egy burka a Rebekán. :-D A jelszó: Jaffaszörp! :-DDD
makám
2017. szeptember 20. 16:20
Áll a folyó partján a Béka. Odamegy hozzá a Skorpió és így szól: - Béka, kérlek vigyél át a túlpartra! - Nem viszlek át, - feleli a Béka - mert megcsípsz és meghalok. - Dehogy csíplek, hisz akkor magam is odavesznék! - Na jól van, rendben, akkor átviszlek. - mondta a Béka. Félúton járhattak, mikor a Skorpió megcsípte a Békát, mire az így szólt: - Most mért tetted ezt Skorpió? - Sajnálom, ilyen a természetem..
noMores
2017. szeptember 20. 14:49
Azert kemeny lehet a fideszesnek lenni. Most akkor lehet teli pofaval zsidozni vagy sem?
Én vagyok én, a kocsma tetején!
2017. szeptember 20. 14:47
Na Vikinek is megvolt az idei Kamuka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!