Legjobb nyolc között a magyar csapat az asztalitenisz EB-n

2017. szeptember 14. 16:24

Legjobb nyolc közé jutott a magyar női válogatott az asztaliteniszezők csapat Európa-bajnokságán, Luxembourgban.

2017. szeptember 14. 16:24

A magyar női válogatott bejutott a legjobb nyolc közé az asztaliteniszezők csapat Európa-bajnokságán, Luxembourgban, miután a csoportszakasz csütörtöki utolsó fordulójában 3-0-ra legyőzte a svéd együttest. Az élvonalban szereplő, Bátorfi Zoltán irányította gárda – amelyben ezúttal már ismét asztalhoz állhatott a szerdán kisebb megfázással küzdő Póta Georgina – úgy verte meg 3-0-ra a skandináv riválist, hogy mindhárom meccs öt játszmában dőlt el.

 A női bajnoki divízióban a csoportokból az első két-két helyezett jut a negyeddöntőbe, a harmadikak és negyedikek pedig a 9-16. helyért játszhatnak a folytatásban.  A magyarok következő ellenfele egyelőre nem ismert.

(MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sörgyári megálló
2017. szeptember 15. 07:19
Valakik sikert érnek el a munkában nemzetközi porondon, mások pedig irigykedve gúnyolódnak ennek kapcsán. Az egyik ennyit ér, a másik meg annyit.
Strassnoff Ignác
2017. szeptember 14. 22:58
Bravó! Fociról semmi hír? Állítólag a válogatott intenzíven felkészül a következő meccsére és erre a célra már kapott is a kormánytól 100 milliót. Hetente. Egy norvég kőolajfúró torony válogatottjával küzdenek majd. Az olajbányászoknak ez lesz az utolsó meccse, mielőtt nyugdíjba vonulnak. Utoljára 25 éve fociztak. Délelőtt majd még dolgoznak, délután bemelegítenek, este meg jöhet az összecsapás a magyar válogatottal. A magyar szövetségi kapitány győzelemre nem számít, de bízik az erős helytállásban.
noMores
2017. szeptember 14. 20:45
Az megvan, hogy Mészáros ügyvédje vette át a Postás SE-t? Bámulat, hogy mekkora sportbarátok lette az újkori komcsik.
zakar zoltán béla
2017. szeptember 14. 19:47
Egyre több sportágban! Kell a tanuszoda, sportcsarnok, stadion,...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!